Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Audiovizuální ceny TRILOBIT 2018 spějí do finále

0 křišťál se 14. ledna utkají především dokumentární filmy
Přidat na Facebook
m duchu také sedmičlenná dětská porota složená z žáků ZUŠ Václava Talicha v Berouně, která již tradičně udílí Cenu dětské poroty – Berounský medvídek některému z filmů s rodinnou či dětskou tematikou. Mezi letošními osmi favority nechyběly hrané snímky jako Anděl Páně 2, Pátá loď, Po strništi bos či dokumentární Pohádky pro Emu nebo Rozárka a kuchařky bez domova.

Jak dopadl výsledný verdikt obou porot a do kterých rukou poputují další křišťálové trofeje z nižborské sklárny Rückl Crystal, vejde ve známost až o slavnostním ceremoniálu 14. ledna večer. O některou z cen 31. ročníku (Hlavní cena TRILOBIT 2018, trojice cen TRILOBIT 2018, CENA VLADISLAVA VANČURY, CENA FERDINANDA VAŇKA, jíž letos získají dva držitelé, CENA JOSEFA ŠKVORECKÉHO, „sladká“ či „kyselá“ ZVLÁŠTNÍ CENA POROTY a CENA DĚTSKÉ POROTY – BEROUNSKÝ MEDVÍDEK 2018) usiluje rekordních 145 přihlášených titulů – hraných, dokumentárních, animovaných, zpravodajských či publicistických, o jejichž kvalitách rozhoduje odborná porota, a 23 snímků s dětskou či rodinnou tematikou, jež hodnotila dětská porota. Některé z přihlášených snímků jsou i několikadílnými cykly či seriály.

V mezičase organizátoři cizelují dramaturgickou podobu a speciální dvoupatrovou scénu slavnostního večera. O zábavu a humor bude vystaráno díky účasti moderátorské dvojice Martina Myšičky a Vasila Fridricha, kteří budou v průběhu večera společně pátrat po stopách dirigenta Václava Talicha, ikonické postavy města Beroun. Udílení cen ozvláštní také hudební vsuvka v podobě vystoupení žáků berounské ZUŠ v různých muzikantských a pěveckých sestavách. Jako doprovodný projekt se na Plzeňce uskuteční výstava výtvarných prací žáků, jak jinak než s hudební tematikou.



Udílení cen TRILOBIT 2018 odvysílá Česká televize od 20.20 hodin na stanici ČT art. Večernímu programu budou jako obvykle předcházet filmové projekce v Městském kině Beroun – pro děti Dopoledne s Večerníčkem s kvízem o ceny, odpolední a večerní projekce filmů, o kterých mluvila porota jako o nejžhavějších favoritech. Další informace jsou dostupné na cenytrilobit.cz, program v kině bude uveden rovněž na kinoberoun.cz 
Předprodej vstupenek na slavnostní udílení cen bude probíhat od 18. prosince výhradně v Městském informačním centru Beroun. Cena vstupenky je 160 Kč. Vstupenka na slavnostní večer dále opravňuje ke vstupu na odpolední i večerní projekci v kině zdarma. Ta se uskuteční v den slavnostního udílení cen 14. ledna. Více informací je možné získat na tel. 311 654 321 či emailu mic@mkcberoun.cz Vstupenky pouze na projekce v kině bude možné zakoupit v Městském kině Beroun v ceně 50 Kč za jednotlivý filmový blok. Vstupné na Dopoledne s Večerníčkem je zdarma. Další informace jsou průběžně zveřejňovány na webových stránkách cenytrilobit.cz, mkcberoun.cz a mesto-beroun.cz

Dodala: Barbora Dušková
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 18. 12. 2017 08:00
Chovancová, Michaela. 2017. Audiovizuální ceny TRILOBIT 2018 spějí do finále. Vychytané.cz. [Online] 18. 12. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11823. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Audiovizualni-ceny-TRILOBIT-2018-speji-do-finale
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.037s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.255.174
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:49