Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Colours začínají! Každý „čtyřdenní“ návštěvník dostane CD!

Již ve čtvrtek 10. července se v 15 hodin otevřou brány hudebního festivalu Colours of Ostrava. Každý návštěvník s čtyřdenní permanentkou dostane při vstupu jako bonus zdarma CD sampler
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Colours of Ostrava
čtvrtek 10. července 2008 21:00
(konec +- pátek 11. července 2008 04:00)
Slezskoostravský hrad
Ostrava (CZ)
Sampler obsahuje 19 skladbem letošních kapel, mezi jinými Happy Mondays, Koop, Hawkwind, Daby Touré či Habib Koité. Nabídka platí jak pro vstupenky z předprodeje, tak i zakoupené na místě.

První den, i přes menší počet scén, nabídne několik programových lahůdek – především na hlavním pódiu od 20 hodin koncert norského saxofonisty Jana Garbarka s indickým perkusionistou Trilokem Gurtu. Na jejich dvouhodinové vystoupení naváže pravá balkánská party s německým DJem a hudebníkem Shantelem a kapelou Bucovina Club Orkestar, která je složena z romských muzikantů ze známých balkánských formací. Jejich mix divoké hudby s elektronickým základy podle publicisty Jiřího Moravčíka rozpohybuje diváky lépe než třaskavá směs Gorana Bregoviće. V přestávce mezi oběma koncerty proběhne v druhém areálu na výstavišti Černá louka pod širým nebem česká premiéra proslulého divadelního souboru Teatr Novogo Fronta plná pohybového divadla, pyrotechniky a dalších náročných scénických efektů.

Od 18 hodin bude přicházejícím návštěvníkům hrát před pavilonem A pro dobrou náladu britský dechovkový šraml Orkestra del Sol. Ve čtvrtek v 18 hodin budou moci také diváci poprvé navštívit Evangelický kostel, který se rozezní meditativní hudbou Devy Premal a Miten.

Ve čtvrtek 10. července ve 12 hodin se otevírá také stanové městečko, které se nachází stejně jako celý areál uprostřed parků a zeleně nedaleko centra Ostravy. V prodeji na místě kromě čtyřdenních permanentek budou poprvé jednodenní vstupenky na všechny dny. Předpověď počasí hlásí téměř ideální festivalové podmínky – 24-25°C, občas sluníčko, občas mraky. Lidé, kteří pojedou s Českými drahami, mohou využít odkudkoliv v České republice slevy VLAK+. Ať mají vstupenku či se ji chystají koupit na místě, stačí u pokladny na nádraží říci, že jedou na Colours a dostanou zpáteční jízdenku za cenu jednosměrné. Na zpáteční cestě se pak prokáží odtrženou vstupenkou a sleva jim bude uznána. Více informací o celém festivalu a všech praktických informacích na www.colours.cz

Praktické informace
České dráhy jsou oficiálním dopravcem festivalu Colours of Ostrava, a tak si můžete koupit zpáteční jízdenku na vlak (2. třída) do Ostravy z jakékoliv železniční stanice v republice se slevou VLAK+. Zaplatíte jen za cestu do Ostravy, na zpáteční cestu bez poplatku máte nárok, pokud se průvodčímu ve vlaku prokážete kromě jízdenky VLAK+ i vstupenkou na festival (resp. zbytkem po odtržení kontrolního útržku). Například zpáteční jízdenka VLAK+ Praha hl. n. – Ostravy hl. n. stojí jen 436 Kč, z Brna do Ostravy a zpět pouze 215 Kč.
• K dispozici bude stanové městečko v zeleni, na festivalových stránkách je možné si přes spolupracující agenturu Atis objednat i ubytování pod střechou
Colours Plus – návštěvníci s festivalovou páskou na ruce budou mít zvýhodněné vstupy do několika turistických lokalit: např. ZOO Ostrava, Hornické muzeum OKD, Lanové centrum či na vyhlídkovou věž Nové radnice.

Vstupenky
Čtyřdenní vstupenky na festival jsou k dostání ve všech pobočkách sítě Ticketpro a Ticketportal. Do 9. 7. stojí 1.090 Kč, na místě pak 1.200 Kč. Cena je VČETNĚ poplatků a DPH.
Jednodenní vstupenky se budou prodávat pouze na místě. Ceny: čtvrtek 10. 7.: 390,- Kč, pátek 11. 7.: 790,-, Kč, sobota 12. 7.: 890,- Kč, neděle 13. 7.: 590,- Kč
SLEVA 110 Kč ISIC, ALIVE, ITIC: poskytujeme držitelům karet ISIC, ALIVE, ITIC v předprodeji slevu 110 Kč na vstupenky na celý festival. Sleva platí na aktuální cenu čtyřdenní vstupenky POUZE v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal do 9. července. Sleva NEPLATÍ při koupi vstupenky na místě!



Jiří Sedlák, ArtsMarketing.CZ
www.colours.cz
majkl
(Michal Gaja)
úterý 8. 7. 2008 09:00
Gaja, Michal. 2008. Colours začínají! Každý „čtyřdenní“ návštěvník dostane CD!. Vychytané.cz. [Online] 8. 7. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1177. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Colours-zacinaji!-Kazdy-„ctyrdenni“-navstevnik-dostane-CD!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.084s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.149.29.201
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:42