Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Sex ve městě…

Aneb ženy milují městskou poezii Manhattanu, tentokrát na filmových plátnech.
Přidat na Facebook
První díly seriálu Sex ve městě se dostaly na obrazovku v polovině devadesátých let. Hned po prvních pár epizodách si příběh z New Yorku o ženách a pro ženy oblíbilo spoustu diváků. Carrie, Miranda, Charlotte a Samantha sebou nesly něco nového a svěžího. Ženský vtip, nadsázku a emancipovanost. Poslední díl třetí série skončil s lehce pootevřenými vrátky. Čtyři roky uběhly jako voda a naše oblíbené postavy se vrátily, aby rozehrály další etapu milostných her, proher a hledání.

Na začátku promítání nemusí mít laici obavu, že jsou ochuzeni o pointu. Takže je vše polovičatě vysvětleno. Carrie se s panem Božským konečně chystá vytouženou svatbu, Samantha bydlí v Hollywoodu se svým sexy hercem, kterému dělá manažerku. Charlotta si užívá rodinou pohodu a adoptovanou holčičku a nakonec Miranda, ta je pořád stejný tvrďas.

Osobně bych snímku nevytkla nic moc. Pro mě to mělo šmrc a dobře mířený vtip. Samozřejmě o dramatické chvilky není nouze a kde jaké oko nezůstane suché. O svůj prostor není ochuzena ani jedna hrdinka. Nejvíc okouzlena jsem byla pasáží, když si Carrie vybírala svoje svatební šaty a jejím nadšením nad novým uložním prostorem pro její delikátní botičky.



Pak je tu Samantha se svou věčně nevymáchanou pusou, s utlumenými sexuálními touhami, protože je věrná! A pane na nebi, taková to bývala dračice. Co s tím? Podvede? Pro změnu Miranda řeší zase problém se Stevem, protože ji vyzvoní, že ji zahnul a teď jak z toho ven? Hádejte co udělá velice emancipovaná, dobře finančně a pracovně zajištěná žena? Čtvrtá do party, Charlott, je prvotřídní mamka a k tomu ji přibude i nová možnost víc milovat..

Film naprosto splnil moje očekávání, byla to moje dlouho vytěšená pátá série seriálu. Ale nadšená sem nebyla jen já.. Stačilo se po promítání filmu rozhlednout okolo a zaposlouchat, sice neslušně, ale zaposlouchat do okolního šrumu. Nadšené dívky se hrnuly ven a vesele i vážně brebentily, jak se jim hrdinky podobají, že mají stejné problémy nebo je aspoň prožívaly.

Tak či onak, film nás bavil a to je důležité. Pro mne je to příběh o pravém přátelství, které si musí projít určitou zátěžovou zkouškou. O lásce, která nemusí být vyplněna podle našich představ, i když si to vysníme. A samozřejmě o luxusu, bez kterého nemůžou newyourčanky existovat :).

Oficiální trailer k filmu Sex and The Ctiy - Sex ve městě




Komedie / Romantický
USA, 2008, 148 min


Režie: Michael Patrick King
Hrají: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Candice Bergen, Jennifer Hudson, Evan Handler, Lynn Cohen, Amanda Setton, Daphne Rubin-Vega, Dreama Walker

joslin
(Petra Hrabalová)
pátek 4. 7. 2008 08:00
Hrabalová, Petra. 2008. Sex ve městě…. Vychytané.cz. [Online] 4. 7. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1170. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sex-ve-meste…
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.071s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.66.254
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:03