Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kdo jsou Code Red? Vysptoupí v KS Bůrovce v Topolné!

Je to tak, můžete se těšit na konec srpna (29.8.) vy, kteří máte rádi tuhle diskotékovou šílenost, co na spoustě místech vládne tomuto létu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Code Red (Kanikuly..)
pátek 29. srpna 2008 19:00
(konec +- sobota 30. srpna 2008 02:00)
KS BŮROVCE
Topolná (CZ)
Projekt CODE RED začínal v prvopočátku jako trio. U zrodu byla Maria, která původem pochází z Ukrajiny a dva mladíci Mauro a Marco.

Soutěžilo se o 5x 2 lupeny na tuto akci. Chcete vědět, kdo získal ceny? Zobrazit výherce
Než se CODE RED dali dohromady, každý se ke zpěvu dostával po svém. Maria už od dětství tíhla ke zpěvu. Žádné panenky, žádní plyšový medvídci. Ona si raději vzala „mikrofón, kazeťák“ a hrála si na zpěvačku. Už v 10ti letech se dostala na prkna, která znamenají svět. Bylo to na základní škole, kdy začala zpívat před publikem a věděla jistě, že tohle je její budoucnost. V 16ti letech začala vystupovat s kapelou a zkoušela různé hudební castingy. Při nich se seznámila se sympatickými mladíky Maurem a Marcem.

Oba dva už od mala nesmírně bavila muzika stejně jako Mariu. A tak se jim pomalu začal plnit dětský sen. Na castingu si jich všimli producenti Ivo Moring (D.J. Ötzi, Christina Stürmer, Banaroo) a N-Dee (No Angels, Bro’Sis, D.J. Bobo) a začali s nimi spolupracovat. Původně tedy začínali ve třech, ale Marco musel skupinu opustit a věnovat se své profesionální kapele, se kterou měl již uzavřenou smlouvu, a tak v projektu CODE RED zůstali pouze Maria a Mauro. Producentský tým Ivo Morninga pro ně složil několik hitů na míru (Senor Pompedor, 2sexy4u), se kterými sklidili obrovský úspěch především v Německu a Rakousku.

V roce 2007 si vzala pod křídla projekt CODE RED společnost Flash Entertaiment a natočila s nimi megahit „Kanikuly“ a „18“, které vydali u polského labelu Magic Records/Universal Music.
A tady začal pro skupinu CODE RED absolutní mega boom. Dostali se na přední příčky všech evropských rádiových i televizních hitparád, včetně TV stanic VIVA a MTV. V dubnu letošního roku začínají pracovat na svém debutovém albu. Ale s malinkou změnou a to v obsazení. Mauro odchází, kvůli studiu, které chce postavit na první místo a na CODE RED přestává mít čas. Zatímco Marco dokončil spolupráci se svou původní skupinou a vrací se do CODE RED.

Dále pokračují tuto úspěšnou hudební jízdu Maria a Marco. Nyní těžce pracují v nahrávacím studiu na svém albu „Partycode“. Takže se můžeme brzo těšit na další skvělé taneční hity od této Polsko-Německo-Ruské partičky.
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
středa 2. 7. 2008 08:00
Prachař, Štěpán. 2008. Kdo jsou Code Red? Vysptoupí v KS Bůrovce v Topolné!. Vychytané.cz. [Online] 2. 7. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1165. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kdo-jsou-Code-Red?-Vysptoupi-v-KS-Burovce-v-Topolne!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.05s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.224.66.254
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:03