Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Buďte u toho! Red Bull 3Style jde do finále

Historicky 1. ročník kvalifikační fáze světové DJ soutěže Red Bull 3Style v České republice zná šestku finalistů národního kola, která si to 21. září v Lucerna Music Baru rozdá o postup na světové finále v polském Krakowě.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Red Bull 3Style finále
čtvrtek 21. září 2017 21:00
(konec +- pátek 22. září 2017 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
I když půjde o hodně, bude to hlavně skvělá show a oslava djského umění.

Již po 8. celosvětová DJ soutěž Red Bull 3Style svolává ty nejlepší DJs napříč kontinenty do boje o královský titul. Poprvé čeští DJs nemusí usilovat o divokou kartu, a tak se v Lucerna Music baru můžete těšit na LIVE 3Style showcase těch nejlepších. A že to bude jízda. Už jen jména finalistů napovídají, že půjde o nezapomenutelný mejdan.

Šestka vyvolených
Šestici DJs, kteří postoupili do národního finále, vybrala v kvalifikačním kole mezinárodní porota Red Bull 3Style na základě zaslaného 5minutového tracku, složeného ze skladeb 3 různých žánrů. Nejvíce ji oslovili DJ Friky, jeden z nejuznávanějších a nejrespektovanějších turntablistů u nás. DJ Flux, pro nějž žádný žánr není překážkou. DJ Roxtar, žijící legenda, která hraje to nejlepší z funku, breaku, housedance, hip-hopu. DJ Ondrash se cítí nejvíc doma ve funky a hip-hopu. DJ Australan, vyhledávaný DJ Bboy akcí, v minulosti usiloval o divokou kartu. A DJ Lowa, přední český party DJ s vysokou úrovní technického umění s gramofony.

Show na prvním místě
V Red Bull 3Stylu nejde jen o hraní, ale o show se vším všudy, o interakci s lidmi, jak reagují a jak se nechají vtáhnout do akce. O to také v národním finále půjde. Porotu tvoří vítěz předloňského světového finále Eskei83 a za českou stranu DJ Wich. Třetí porotce bude brzy oznámen. Společně vyberou jednoho, který dokáže skloubit jak technickou část, tak lidi nejvíce rozproudit.



Jen 15 minut budou mít finalisté na to, aby oslovili publikum výběrem 3 skladeb různých žánrů, zručností za gramofony, prací s PC, přehrávačem a mixem a svým osobitým projevem. Vítěz si bude moci sbalit kufry na světové finále do Krakowa.

Večer v Lucerna Music Baru se nebude točit jen okolo soutěžního klání. Akci zahájí moderátor večera DJ Vec svým showcase setem, Indy & Wich si střihnou mini koncert a celé to na afterparty završí DJ Czech.

Red Bull 3Style jako propagátor DJ kultury
Red Bull 3Style není jen soutěž. Je to především akce, na níž se setkávání DJs z různého kulturního prostředí, kde se navzájem od sebe učí, rozvíjejí své schopnosti a baví lidi kolem sebe. Red Bull 3Style hledá nové tváře, nové talenty, propaguje DJ kulturu a usiluje o její rozvoj.

Dodala: Jana Kalinová
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 13. 8. 2017 08:00
Chovancová, Michaela. 2017. Buďte u toho! Red Bull 3Style jde do finále. Vychytané.cz. [Online] 13. 8. 2017. [Citace: 19. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11543. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Budte-u-toho!-Red-Bull-3Style-jde-do-finale
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.102s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.177.223
Serverový čas: pátek 19. dubna 2024 14:52