Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

S Interpol dorazí do Lucerny jejich krajané Froth

Froth jsou kapela hrající snový psychedelický pop s indie rockovou kytarou.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Interpol
středa 9. srpna 2017 21:00
(konec +- čtvrtek 10. srpna 2017 04:00)
Lucerna - Velký sál
Praha (CZ)
Joo Joo Ashworth a Jeff Fribourg byli dva kamarádi z města El Segundo v Kalifornii, které spojovala vášeň pro hudbu a smysl pro humor. Vymysleli si jako žertík kapelu Froth a plánovali informovat média o činnosti kapely, aniž by odehráli jedinou notu. Dokonce málem vydali desku s dvaceti minutami ticha. Nicméně v roce 2012 se Ashworth a Fribourg dostali na malý festival Ourbq, kde Fribourg dělal bedňáka, a jedna kapela zrušila na poslední chvíli své vystoupení. Tady Fresh odehráli místo ní svůj první koncert -  Ashworth zpíval a hrál na kytaru a Fribourg na Omnichord, elektronický druh autoharfy. Doplnili je Jeremy Katz na basovou kytaru a Cameron Allen na bicí, ale první koncert Froth připadal Fribourgovi jako "katastrofa". Nicméně je ale tahle zkušenost přiměla skládat písničky a zkoušet. Během roku už byli Froth známí v okolí Los Angeles, v červnu 2013 vydali svůj první singl "Lost My Mind" a o měsíc později své debutové album Patterns na Lolipop Records. Album mělo skvělé recenze a Froth záhy vyrazili na turné po USA, Evropě a po Velké Británii.



V době, kdy připravovali druhé album,  odešel z kapely Fribourg a nahradil jej kytarista Cole Devine. V květnu 2015  Froth vydávají své druhé album Bleak na slavném losangeleském indie labelu Burger Records. Kapela s novým kytaristou Nickem Venturou, který nahradil Devinea, absolvovala bezpočet koncertů společně s kapelami jako Craft Spells, Tamaryn a Pond. Jejich třetí album produkoval Thomas Dolas z kapely Mr. Elevator & the Brain Hotel. Kapela se ještě víc ponořila do své kombinace dream popu a Krautrocku. Deska Outside (Briefly) vyšla na labelu Wichita Recordings počátkem roku  2017 a nyní Froth jedou jako support svých krajanů Interpol, se kterými se ukáží také v 8.srpna pražském velkém sálu Lucerny.

Přímý link na vstupenky: http://goout.net/cs/listky/interpol/jfx/

Facebooková událost: http://www.facebook.com/events/452735464850823/

Více info:
www.interpolnyc.com
www.facebook.com/interpol
www.frothband.com
www.facebook.com/frothla
www.lucpra.cz
www.lucerna.cz
www.facebook.com/palaclucerna
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Dodal: Michal Rejzek
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 25. 7. 2017 08:00
Chovancová, Michaela. 2017. S Interpol dorazí do Lucerny jejich krajané Froth. Vychytané.cz. [Online] 25. 7. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11509. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/S Interpol-dorazi-do-Lucerny-jejich-krajane-Froth
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.149s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.126.85
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:11