Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Konec školního roku na pražské Náplavce

Blíží se nám konec školního roku, prázdniny na dohled, volno, sluníčko, pohoda, nové známosti, mraky hudebního vyžití a bezpočet zážitků.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
INFERNO

pátek 30. června 2017 17:00
(konec +- sobota 1. července 2017 04:00)
Cargo Gallery
Praha (CZ)
Pojďte toto skvělé období odstartovat stylově na akci Inferno! Na pražské Náplavce, na lodi Cargo Gallery už od odpoledních hodin a s našlapaným hudebním programem!

Akce Inferno, kterou má na starosti manželská Djská dvojice The DLV, v úzké spolupráci s Vychytane.cz DJs Crew si pro vás přichystala pořádnou nálož Underground music v čele s legendárním Djem a promotérem ještě legendárnějších Svojšic, Džejárem. Loď Cargo Gallery, která kotví na Rašínově nábřeží je naprosto stylové a vychytané místo pro jakoukoli produkci. Nabízí horní palubu se skvělým zvukem a obrovským prostorem k sezení a samozřejmě spodní hlavní palubu s podiem, VIP zónou, neskutečným zvukem, mega projekcí a možností vítat východy slunce přímo na Vltavě.

Akce bude odstartována dvojicí zástupců z Vychytane.cz Djs Crew, kterými jsou nadaný producent, Dj a zakladatel světově proslulého labelu Tribal Vision Dj Slater. Ten vystoupí v doprovodu svého dvorního saxofonisty Filipa Markese a to již od 19:00 na avízované horní palubě. Ještě před ním, celou akci odstartuje, Dj a promotér 4BeCome1, který tentokráte vystoupí bez doprovodu live hudebníků, kteří ho ve většině případů doprovází. A to již po 17. hodině.

Po 21. hodině se přesuneme do nitra lodi, kde se bude odehrávat ta nekompromisní Tech-house a Techno jízda až do brzkých ranních hodin. Sestava v podobě The DLV, Pierre Marco, Khomix, Luke PM a legendární Džejár slibuje skvělou zábavu a kvalitní produkci.
Klasické vstupenky i VIP vstupenky, které vám poskytnou pohodu na prosklené terase s vlastním přístupem a výhledem na celou hlavní stage, jsou k dispozici na Facebook události a u pořadatelů THE DLV, objednávejte zde: http://www.facebook.com/TheDLVofficial/

Veškeré informace o účinkujících, jejich sety, videa a zajímavosti, kompletní informace o celé akci a nejaktuálnější novinky naleznete zde: http://www.facebook.com/events/1870617886527954/?active_tab=about

Tak se k nám přidejte a 30.6.2017 se vidíme na Cargo Gallery na pražské Náplavce!! Začínáme již po 17. hodině, tak po vysvědčení rovnou k nám!!

Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 20. 6. 2017 18:00
Chovancová, Michaela. 2017. Konec školního roku na pražské Náplavce. Vychytané.cz. [Online] 20. 6. 2017. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11436. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Konec-skolniho-roku-na-prazske-Naplavce
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.088s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.144.19.224
Serverový čas: pátek 18. října 2024 07:40