Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Skvělý line-up Moon Stage a praktické informace

Přidat na Facebook
Článek se týká akce
PRAGUE METRONOME FESTIVAL
pátek 23. června 2017 21:00
(konec +- sobota 24. června 2017 04:00)
Výstaviště Holešovice
Praha (CZ)
GusGus headlinery páteční Moon Stage
Asi byste dlouho hledali žánr na poli elektroniky, do kterého se alespoň na chvíli neponořili chameleoni elektronické muziky GusGus – od triphopových začátků na eponymním debutu a průlomovém Polydistortion, přes house, trance, technem protkané album Arabian Horse až po poslední synth popem okořeněné Mexico, které před třemi lety představili i v Čechách. Letošní chystané album určitě na Metronome festivalu zazní také!

A kdo další na Moon Stage vystoupí?
Kromě GusGus nesmíme v rámci elektro stage zapomenout také na největší taneční pecku letošního pražského léta - Berlínem odchovaná hvězda DJ Solomun uzavře celý festival ve velkém stylu. Set před ním bude patřit stále populárnějšímu Britovi se jménem THEO KOTTIS, o den dříve se zas představí jeden z nejzkušenějších polských producentů A_GIM, jehož hudba evokuje promyšlenou elektroniku ve stylu Apparat či elektronické polohy Thoma Yorka. Dál se na Moon Stage představí izraelští GARDEN CITY MOVEMENT, legenda domácí taneční scény DJ BIDLO, česká naděje HARD TO FRAME, netradiční kombinace žánrů THE HIGH CORPORATION nebo kultovka ANDROID ASTEROID. Let`s dance!

Čekání na nové album KASABIAN se vyplatilo
“Sergio Pizzorno našel na novém albu skladatelský Svatý grál - přichází s novým zvukem a melodiemi, ale přitom je vám to pořád podezřele povědomé,” píše ve své nadšené recenzi britský časopis NME. Nové album, které vzniklo během pouhých šesti týdnů, dál označuje za kolekci songů, které posluchače okamžitě zasáhnou. “Znovu jsem se zamiloval do kytary. Chtěl jsem zkusit ten old-schoolový přístup, kdy vás v prvních osmi taktech musí zaujmout úplně všechno,” doplnil. Dle prozatímních ohlasů se mu to bezesporu podařilo.

Praktické informace
Vstupenky můžete kupovat v předprodeji u prodejců TicketPortal, GoOut nebo TicketLive. Klienti České spořitelny mají nárok na 15% slevu z ceny vstupenky. Tuto slevu jde navíc sloučit i s 10% slevou pro držitele platné karty ISIC.

Ke své vstupence si můžete přikoupit kempovací místo 3x3 metry, pro stan a dvě osoby. Prostor kempu bude osvětlen a pod stálým dozorem pořádkové a ochranné služby (24 hodin denně). V kempu je zakázáno rozdělávat nebo udržovat otevřené ohně. Kemp se nachází v areálu Výstaviště, nedaleko parku Stromovka.

K nám je blízko autem, autobusem i vlakem. Například z vlakového nádraží Holešovice, to máte k Výstavišti pouhých 800 metrů!

Díky tomu, že je festival pořádán téměř v samém srdci Prahy, tak se nabízí mnoho možností snadného ubytování. Najdete tu spoustu hostelů a hotelů, ovšem doporučujeme si ubytování předem zarezervovat. Využít můžete také naši nabídku kempu.

V areálu výstaviště je k dispozici bankomat České spořitelny.

Bezpečnost návštěvníků je na prvním místě! Celý areál výstaviště je velmi důkladně hlídán a chráněn. Z vaší strany je samozřejmě nutné dbát našich bezpečnostních pokynů.

V případě, že máte zájem o brigádu na Metronome Festivalu, prosím napište nám na info@metronomefestival.cz

Těšíme se i na návštěvníky se zdravotním znevýhodněním.

Na děti čeká na Metronome Festivalu spoustu zábavy. Vytvořili jsme (nejen pro ně) speciální Family zónu. Děti do 10 let nebo do 140 cm mají vstup zdarma.

Na festivalu je přísný zákaz vnášení, konzumace, či distribuce drog.

Na fesivalu využíváme systém vratných plastových kelímků NickNack. V celém areálu jsou kontejnery na tříděný odpad.

Focení je možné pouze na neprofesionální kompakty nebo telefony. Pořizování videozáznamu je zakázáno.

Při pobytu na festivalu u sebe mějte platné doklady. Festivalovou pásku nikdy nesundávejte.

V areálu je k dispozici wi-fi připojení.

Na festival není dovoleno vnášet jídlo ani pití. V areálu je k dispozici dostatek stánků s občerstvením.

Otevírací doba areálu:
Areál Metronome Festival Prague
Pátek 13:00- Sobota 05:00
Sobota 12:00 - Neděli 05:00

Kemp Metronome Festival
Čtvrtek 14:00 - Neděle 14:00

Metronome Festival pro vás připravil možnost parkování vašeho vozu zdarma. Z tohoto parkování je zajištěna kyvadlová doprava rovněž zdarma.

Areál Metronome Festivalu se nachází v těsné blízkosti centra Prahy. Návštěvu festivalu proto můžete snadno spojit s objevováním romantických zákoutí magické Prahy nebo třeba nákupy.

Své zvířecí miláčky s sebou na festival rozhodně neberte, zvířata nejsou povolena.

Připravili jsme pro vás pestrý stánkový prodej pro každého.

Po celém areálu festivalu jsou k dispozici splachovací toalety s umyvadly.

V případě nadměrných předmětů si je můžete uložit před vstupem do úschovny. Úschovna je rovněž uvnitř areálu Výstaviště.

V areálu je k dispozici ošetřovna se zdravotnickou službou, kde se vám v případě potřeby dostane základního ošetření.

Je zakázáno vnášení, užívání a distribuce drog. Není povoleno mít u sebe zbraně, ostré předměty, hořlaviny, pyrotechniku, laserová ukazovátka a jiné předměty, jež mohou ohrožovat bezpečnost vaši i účastníků festivalu. Rovněž vám není povoleno vzít si do areálu deštník, sklenice ani plechovky.
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 14. 5. 2017 17:00
Chovancová, Michaela. 2017. Skvělý line-up Moon Stage a praktické informace. Vychytané.cz. [Online] 14. 5. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11321. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Skvely-line-up-Moon-Stage-a-prakticke-informace
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.135s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.20.218
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:26