Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Kapela MONNA křtí svůj debut a představuje i klip

MONNA vydává své první album Watch The New World Tonight. To pokřtili 26. dubna na lodi Cargo Gallery v Praze. Jeho kmotrem je Čenda Urbánek ze Support Lesbiens a hostem večera bude kapela NANO.
Přidat na Facebook
“Deska se s menšími pauzami tvořila a točila zhruba dva roky. Kytary, basu, keys, samply a backvokály jsme si natáčeli sami. Bicí a hlavní zpěv jsme točili ve Studiu Svárov s Lukášem Martínkem, který se postaral i o mix”, říká k průběhu natáčení frontmanka Dana Yousifová.

První vlaštovkou z nové desky je singl se stejnojmenným názvem Watch The New World Tonight, na který kapela s režisérem Radimem Kallerem natočila i videoklip. V něm nás malá indiánka zavádí na dobrodružnou cestu. Najde, co hledá?

Pražská soul-rocková pětice po vydání několika singlů a klipů přichází se svým debutovým albem nesoucím název Watch The New World Tonight. Album obsahuje 13 písní a zahrnuje jejich dosavadní tvorbu. Těšit se můžete na pestrou hudební mozaiku od rockových vypalovaček až po soulové a reggae polohy.

Dodala: Martina Jablanovská
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 27. 4. 2017 20:00
Chovancová, Michaela. 2017. Kapela MONNA křtí svůj debut a představuje i klip. Vychytané.cz. [Online] 27. 4. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11272. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kapela-MONNA-krti-svuj-debut-a-predstavuje-i-klip
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.05s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.37.25
Serverový čas: neděle 8. září 2024 02:42