Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Představujeme: Peter New

Jak jistě víte, náš portál spolupracuje s časopisem Help Music a projektem Help Band, proto bychom vám rádi představili jednoho našeho talentovaného producenta a DJe.
Přidat na Facebook
Peter New se věnuje djingu od roku 2010. Miluje rovný beat ať už je to Deep House, Tech House a nebo aktuální Techno sound.

Jeho začátky jsou silně spjaty s after klubem Ateliér, kde byl dlouhé měsíce rezidentní dj a nejen díky tomu se za poměrně krátkou dobu vypracoval ke stálicím na Pražské scéně. Toto potvrzuje fakt z roku 2014, za který měl na kontě více jak 130 vystoupení po celé Praze.



Nejraději vystupuje v underground klubech jako je Roxy nebo Palác Akropolis.

Za zmínku stojí i pravidelné "open-airy" na netradičních místech metropole a účinkování v několika rádio pořadech na Dance a SeeJay rádiu.

V roce 2016 se stal rezidentem dvou nejlepších klubů ve městě Wellington na Novém Zélandu. Ve stejném městě pak zahrál v hlavním čase na největší Silvestrovské oslavě tohoto města.

V polovině téhož roku se pustil do vlastní produkce a k dnešnímu dni podepsal více jak tucet releaseu pod značkami Zero Urban, PPMusic, Housepital, MoonShake, Exit 32, nebo domácích Climax Digital, OneWay, Licker a MOSP.

Podle vlastních slov "nemá rád hodnocení podle Beatportu", za zmínku ale stojí umístění na předních příčkách těchto labelů a jistým potěšením je i umístění v Top 100 Deep House Releases (#06), Top 100 Releases (#31) s jeho úplně první skladbou HIGHER nebo Top 100 Minimal Releases (#39) a to s remixem tracku SLEEP U.



V brzké době plánuje další producentské počiny, ať už ve spojení s domácími techno producenty nebo připravované "EP" s New Yorkskou vokalistkou.

V těchto dnech vydal své remix EP pod názve Train na labeleu 45ke, což je sublabel úspěšného vydavatelství Zero Urban.



Mimo to, že se na EP představila řada výborných tuzemských producentů, jmenovitě pak Subgate, Miquel, Ian Kita & SouthDip, je jeho original verze zajímavá způsobem jakým je vytvořena.

Track, jak již název vypovídá, má představovat vyčkávání na vlakovém přejezdu a i přes to, že použité zvuky vytvářejí dokonalou iluzi jedoucího vlaku, tak ve skutečnosti v celé skladbě není žádný zvuk, který by mělo cokoliv společného s reálným vlakem.

EP včetně všech verzí je k poslechu na jeho Soundcloud profilu a k zakoupení na Beatportu, iTunes, Traxsource a dalších.

Pro více informací o jeho chystaných producentských počinech a plánovaných vystoupeních od léta 2017 najdete na FB Peter New (Official): http://www.facebook.com/djpeternew/

Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 28. 3. 2017 18:00
Chovancová, Michaela. 2017. Představujeme: Peter New. Vychytané.cz. [Online] 28. 3. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11213. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Predstavujeme:-Peter-New
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.112s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.78.255
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:13