Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

SharkaSs chystá debutové album a hraje o city s kapelou Lola

Když před necelým rokem vydala SharkaSs svou vůbec první oficiální nahrávku E.P. 2016, bylo jasné, že jen u ní to neskončí.
Přidat na Facebook
Na podzim to potvrdil singl Proč to tak cítím jenom já, na který teď talentovaná zpěvačka a rapperka navazuje společnou písní a klipem s kapelou Lola Hra o city. Nový singl zároveň předznamenává dubnové vydání očekávaného debutového alba, na kterém se objeví jak několik již vydaných věcí, tak zbrusu nové písně.



"Petr Vrzák z UDG se zmínil kapele Lola o mojí tvorbě, když hledali někoho, s kým by se dalo spolupracovat, a na základě jeho doporučení mě Lola oslovila ohledně singlu Hra o city," vysvětluje SharkaSs, jak vzniklo spojení, z nějž kromě singlu vzešlo také právě probíhající společné koncertní turné. Jeho nadcházející zastávky najdete zde: http://www.facebook.com/pg/kapelalola/events/?ref=page_internal

Singl, který reflektuje povrchní vnímání mezilidských vztahů, se tak stal začátkem oboustranně přínosné spolupráce. Díky ní má SharkaSs "konečně možnost vystupovat s živou kapelou" a trvat by dle jejích slov měla i po skončení společného turné.

Kromě koncertování se SharkaSs v těchto dnech plně koncentruje na dokončení svého debutového alba, které vzniká ve spolupráci s producentkou Blankou Maderovou. "Aktuálně řešíme obal a plánujeme další singl a natáčení videoklipů. Album je hodně osobité a autentické, řeší dospělejší témata jako vztahy, život a další. Pracovala jsem na něm přes dva roky a je to takové uzavření mé dosavadní práce. Kromě singlu s kapelou Lola se na albu objeví i moje starší tvorba jako písně Dokud to půjde či Plusy a mínusy, většina songů bude ale úplně nová včetně společné písně s anglickou zpěvačkou Lazy Hammock," poodhaluje detaily SharkaSs.

Dodal: Lukáš Kadeřábek
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 20. 3. 2017 19:00
Chovancová, Michaela. 2017. SharkaSs chystá debutové album a hraje o city s kapelou Lola. Vychytané.cz. [Online] 20. 3. 2017. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11194. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/SharkaSs-chysta-debutove-album-a-hraje-o-city-s-kapelou-Lola
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.105s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.128.200.160
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:16