Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Za vysloužilý elektrospotřebič lístek do ZOO Zlín zdarma!

Na neděli 15. června připravuje zlínská zoo ve spolupráci s kolektivním systémem Elektrowin zajímavou akci. Každý, kdo v tento den přinese do zoo starou žehličku, vysavač, rychlovarnou konvici nebo jiný vysloužilý elektrospotřebič, získá volnou dětskou vstupenku nebo slevu ve stejné hodnotě pro dospělého. Kromě toho však obdrží i hezký dárek - za malý spotřebič menší, za velký hodnotnější.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Zdarma do zlínské ZOO?
neděle 15. června 2008 10:00
(konec +- neděle 15. června 2008 17:00)
ZOO a zámek Zlín - Lešná
Zlín (CZ)
„Chceme touto akcí připomenout všem, že vysloužilé elektrospotřebiče není možné odkládat do komunálního odpadu, ale je nutné je odevzdávat do míst k tomu určených – to je do sběrných dvorů či u všech dobrých prodejců elektro,“ říká ředitel zákaznického oddělení společnosti Elektrowin Roman Abrham. „Zoologické zahrady navštěvují většinou rodiny s dětmi či školy. A my víme, že děti velmi účinně působí na rodiče a dospělé, aby se chovali zodpovědně – a k přírodě zejména,“ dodává.

„Iniciativu kolektivního systému Elektrowin jsme velmi uvítali. Vždyť nám všem jde o jeden cíl – chránit společně přírodu. A podobné akce tomu hodně napomáhají,“ říká Romana Bujáčková ze ZOO Zlín „Navíc tato akce je velmi netradiční a nám se nápad s výměnou nefunkčního spotřebiče za lístek zalíbil,“ upřesňuje.

Pokud se tato akce osvědčí, zopakuje se i o prázdninách.

Elektrowin a.s. byl založen 25. května 2005 jako provozovatel kolektivního systému zajišťujícího oddělený sběr, zpětný odběr, zpracování, využití a odstranění elektrozařízení a elektroodpadu. Zaměřuje se na velké a malé elektrospotřebiče i elektrické a elektronické nástroje. Společnost je koncipována jako nezisková, jejími akcionáři jsou přední výrobci velkých a malých domácích spotřebičů. Prostřednictvím více než 500 sběrných dvorů v 380 městech, 1500 provozoven posledních prodejců a mobilních svozů zajištěných ve více než 4000 obcích smluvně pokrývá přes 85 % obyvatel ČR.

ZOO Zlín je zoologickou zahradou kontinentů. Za jeden den vás provedeme Afrikou, Asií, Austrálií a Jižní Amerikou a představíme 210 druhů zvířat. Můžete se těšit na rozlehlé přírodní výběhy se společným chovem různých druhů zvířat, na stylové pavilony a tropickou halu Yucatán. V průchozích voliérách a expozicích vám umožníme bezprostřední setkání s chovanými zvířaty. V letošním roce slaví zlínská zoo 60 let od oficiálního otevření. Každoročně sem zavítá 400 000 návštěvníků, v loňském roce to bylo dokonce rekordních 500 000. V rámci českých zoo nám v návštěvnosti patří třetí místo.

Zdroj: TZ
.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 9. 6. 2008 21:30
Prachař, Štěpán. 2008. Za vysloužilý elektrospotřebič lístek do ZOO Zlín zdarma!. Vychytané.cz. [Online] 9. 6. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1118. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Za-vyslouzily-elektrospotrebic-listek-do-ZOO-Zlin-zdarma!
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.09s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.226.34.121
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:12