Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Další funková noc LE FUNK! proběhne 17.3. v Radosti FX

Po prvním úspěšném vydání nové klubové noci LE FUNK!, zve Radost FX na další díl, na který tentokrát přijal pozvání známý funky fanatik Michael V.!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
LE FUNK!
pátek 17. března 2017 23:00
(konec +- sobota 18. března 2017 06:00)
Radost FX - Klub a restaurace
Praha (CZ)
Pokud jste i vy milovníky funky music, funky house, nu-disco nebo soulful house, určitě byste na této párty s jedinečnou atmosférou neměli chybět! Celý koncept tohoto večeru je zaměřen na návrat do dob 70.let, k počátkům house music, kultovního newyorského Studia 54 a také k počátkům vzniku klubu Radost FX, který letos oslaví již 25. let fungování na české klubové scéně.



Speciálním hostem LE FUNK! bude milovník a propagátor funky music Michael V., vlastním jménem Michael Viktořík, který je známý též pod pseudonymem Vrtulník Michael V. DJ, hudebník, moderátor, autor textů a scénářů, TV pořadů a zakladatel legendárních J.A.R. – tím vším je Michael V. Jeho kariérní začátky sahají do dob komunismu, kdy absolvoval vojenskou základní službu a ladil rakouská rádia, díky čemuž se blíže seznámil s hudebním směrem rap, kterému brzy přišel na chuť a který byl v té době pro českého posluchače takřka neznámý. Je také mistrem rapu ČSSR z roku 1989. Díky tomu se stal jakousi tehdejší celebritou a měl tu čest být vystupujícím hostem v pořadech pro mladé, jako například v televizním klubu mladých TKM. V dnešní době vystupuje především s kapelou J.A.R., která letos oslaví úctyhodných 28 let a také moderuje vlastní funkovou show na rádiu Color pod názvem Svět podle Majkla, která běží každý všední den od 07:00 - 08:00 a v repríze od 13:00 - 14:00.



S Michaelem V. vystoupí rezident noci LE FUNK! DJ Vilém, který se právem řadí mezi jednoho z nejdéle hrajících housových Dj's v České republice. Jeho začátky jsou spjaty s klubem Radost FX, kde působí již od roku 1992. Za zmínku stojí mixované kompilace House Party 5 a Lollypop, které byly vydány pod stejnojmennou značkou Radost FX. Během své kariéry se kromě celé řady domácích klubů představil například v Amsterdamu, Berlíně, Mnichově nebo Londýně. Jeho vlastní hudební produkce tracku pod názvem Choice Project Live sklidila mezi clubbery velký úspěch stejně tak, jako jeho spolupráce s předními zpěvačkami a kapelami typu Monkey Business, Tonya Graves a Dara Rolins. Málo kdo však ví, že je to také vášnivý fanda funky music!



Promo mix LE FUNK! by Dj Vilém: http://www.mixcloud.com/vilemgleich/dj-vil%C3%A9m-le-funk-promo-mix/

Pokud chcete zažít noc plnou pozitivních vibrací, chytlavých melodií, speciálních dekorací a projekcí od známého Vje Martina, pak rozhodně tuto akci nezmeškejte. A pokud přijdete oblečeni ve stylu 70s, dostanete welcome drink zdarma!



Dodala: Olga Špičáková
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 15. 3. 2017 20:00
Chovancová, Michaela. 2017. Další funková noc LE FUNK! proběhne 17.3. v Radosti FX. Vychytané.cz. [Online] 15. 3. 2017. [Citace: 18. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11179. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Dalsi-funkova-noc-LE-FUNK!-probehne-17.3.-v Radosti-FX
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.091s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.225.55.38
Serverový čas: pátek 18. října 2024 07:43