Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Totální nasazení s novými klipy

Slánská skupina Totální nasazení zahájí koncem ledna svojí skoro až neuvěřitelnou 27. koncertní sezónu.
Přidat na Facebook
Punk-rockové trio Sváťa, Karloss a Franky se chystá i letos hojně koncertovat a plány jsou veliké - kromě fůry hraní a několika klipů prý snad i natáčení dalšího studiového alba.
Ani koncem minulého roku však Totáči nezaháleli a pro svojí početnou fanouškovskou základnu připravili své historicky druhé DVD. Stejně jako u toho předešlého se jedná o výroční koncert, tentokrát to byla oslava 25 let. DVD nese název LIVE ROCK CAFÉ 2015, natáčelo ho filmové studio Jana Hrubeše, kameramana České televize, zvuk zaznamenal Zdeněk Šikýř ze studia Hostivař, a skupina ho propaguje live klipem své největší hitovky, písně Černobílý svět.



Jako dárek pro fanoušky na samotný závěr loňského roku pak Totální nasazení přichystalo další ze svých bláznivých klipů. Píseň Balkánská sice není žádnou novinkou a už pár let patří k tomu hlavnímu z repertoáru, ale to kapela naprosto neřeší. „Před několika lety jsme prohlásili, že budeme dělat vždy maximum klipů na maximum písní z každého CD a tohoto předsevzetí se stále snažíme držet, takže se prostě občas vracíme k songům, na které jsme tehdy klip natočit nestihli,“ uvedl bubeník Franky důvod, proč se skupina se svými klipy stále vrací ke starším písním. „Točit klipy nás hrozně baví. Vždy jsme chtěli mít některý z nich také coby pořádný šlágr a tak jsme se nechali inspirovat stejnojmennou hudební televizí a legrácku Balkánská pojali prostě takto,“ dodává autor námětu i scénáře, baskytarista a zpěvák Sváťa Šváb.

Jak se Totálnímu nasazení povedla „šlágrovská“ legrácka Balkánská i jak vypadá ochutnávka z DVD, můžete posoudit sami.

Dodal: Aleš Uhlíř
Missquire
(Michaela Chovancová)
pondělí 23. 1. 2017 08:00
Chovancová, Michaela. 2017. Totální nasazení s novými klipy. Vychytané.cz. [Online] 23. 1. 2017. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=11010. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Totalni-nasazeni-s novymi-klipy
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.122s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.133.149.168
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 04:20