Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Dáte svoji HODINU DĚTEM?

Každá věnovaná koruna pomáhá, putuje na sbírkové konto projektu POMOZTE DĚTEM.
Přidat na Facebook
Najděte to v sobě a věnujte hodinu své práce na pomoc ohroženým a znevýhodněným dětem. Myslíte, že by se přidali i vaši kolegové, přátelé, rodina? Dejte jim vědět. Zapojte se prostřednictvím nového webu www.hodinadetem.cz

Kuře přichází s novým a jednoduchým nástrojem, kterým lze snadno poslat finanční pomoc na sbírkové konto POMOZTE DĚTEM. Na www.hodinadetem.cz si zvolte si Váš měsíční plat, ihned zjistíte svou hodinovou mzdu a tu pak jednoduše přes platební bránu PayU odešlete na sbírkový účet POMOZTE DĚTEM. Odtud jsou peníze distribuovány dál nejpotřebnějším dětem po celé České republice. V případě zájmu bude automaticky odesláno potvrzení o daru.

Aktuálně má také Kuře na seznamu dalších nových TOP 50 organizací, kterým chce pomáhat. Byly vybrány na základě zaslaných žádostí a následného veřejného výběrového řízení. Cílem bylo vybrat projekty organizací, které nejúčinněji pomohou ohroženým a znevýhodněným dětem napříč celou ČR.

Pořadí organizací je stanovené podle výsledků hodnocení. Kuře na svém webu vždy zveřejní konkrétní projekt, na který se aktuálně vybírá a je na seznamu na prvním místě. Jakmile se vybere potřebná cílová částka, posouvá se na první místo další organizace v pořadí. Máte tak šanci rozhodnout se, zda ten či onen projekt chcete podpořit, nebo počkáte na některý z těch, které jsou uvedeny v souhrnné tabulce v abecedním pořadí.

POMOZTE DĚTEM je společný projekt České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti, který za dobu své existence, tedy 18 let, rozdělil dětem přes 202 mil. Kč.

Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS)
Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS) existuje již dvacet tři let a patří mezi stabilní neziskové organizace v České republice. Jejím posláním je rozvíjet občanskou společnost a český neziskový sektor. Od svého založení úspěšně podpořila více než 6 000 projektů částkou přesahující 1,8 miliardy korun. Nadační příspěvky poskytuje z grantových programů pocházejících ze zdrojů Evropského hospodářského prostoru, ale i z individuálních či firemních zdrojů.

Děkujeme za vaši podporu, vaše Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS).

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 20. 12. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Dáte svoji HODINU DĚTEM?. Vychytané.cz. [Online] 20. 12. 2016. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10962. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Date-svoji-HODINU-DĚTEM?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.128s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.138.33.140
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:56