Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Parov Stelar chce znovu vyprodat Brno

Jeden z headlinerů festivalů Rock For People nebo Colours of Ostrava, který nemá problém vyprodat velké sály v Praze nebo Brně. To je kapela Parov Stelar - průkopník elektroswingu.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Parov Stelar: Burning Spider Tour 2017
pátek 20. října 2017 21:00
(konec +- sobota 21. října 2017 04:00)
Pavilon G1, BVV
Brno (CZ)
Příští rok se hudebníci kolem Marcuse Füredera, rakouského producenta a DJe, vrátí do Brna. V pátek 20. října 2017 vystoupí v pavilonu G1, který před dvěma lety vyprodali. Loni podobný triumf zopakovali v Pavilonu B. S sebou vezou nový program nazvaný Burning Spider Tour 2017. V jeho rámci kromě největších hitů zazní i novinky ze stejnojmenné desky, která vyjde v březnu 2017.

Předprodej vstupenek od 790 korun dnes zahajuje síť Ticketpro.cz K dispozici budou i VIP lístky za 990 korun s přístupem na galerii nebo VIP Diamond za 2490 korun, včetně konzumace a rautu ZDARMA po celou dobu akce.



„Nebude to žádný koncert na dvě hodiny, ale půjde o velkou show s hosty. Začínáme ve 20 hodin a končí se ve 4:00 ráno,“ říká za pořadatele II&ME Anthony Roy.

Přestože dnes mají Parov Stelar více než milion fanoušků na facebooku, stamilionová shlédnutí svých nahrávek na internetu či skladby ve více než 700 hudebních kompilacích po celém světě a objevují se v televizních show, seriálech a filmech, před několka lety jejich žánr téměř nikdo neznal. Na počátku stál rodák z rakouského Lince Marcus Füreder – dnes známý právě jako Parov Stelar, původně DJ, ale zároveň velký fanoušek jazzu, swingu a blues. Když mu jednoho dne začala přeskakovat deska oblíbené Billie Holiday, napadlo ho spojit vzdálené hudební směry. Do hitu jedné z největších jazzových zpěvaček, jehož část gramofon přehrával kvůli škrábanci pořád dokola, dodal rytmus a velký objev byl na světě.
Zvrat nastal v roce 2004, kdy Marcus začal koncertovat pod jménem Parov Stelar a založil vlastní nahrávací společnost Etage Noir Recordings. Spojením elektronické hudby s živými nástroji a specifickou atmosférou vycházející ze 30. let 20. století se mu podařilo stvořit jedinečnou a nezaměnitelnou hudbu. Jeho originální a nostalgické retro nahrávky 30. let s příměsí elektronických beatů způsobily v hudebním světě velkou senzaci.



„Parov Stelar později ke svému vystupování zval další a další hudebníky, až vznikl šestičlenný The Parov Stelar Band. Skupina se nyní nachází na svém vrcholu, v létě se objevila na všech velkých a prestižních evropských festivalech jako jeden z headlinerů. O její oblíbenosti svědčí i vyprodané koncerty,“ dodává Anthony Roy s tím, že v České republice si rakouský hudebník díky svým dosavadním excelentním vystoupením vybudoval velkou základnu věrných fanoušků. (tisková zpráva)

Dodal: Dalin Vajčner
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 13. 12. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Parov Stelar chce znovu vyprodat Brno. Vychytané.cz. [Online] 13. 12. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10945. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Parov-Stelar-chce-znovu-vyprodat-Brno
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.101s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.7.245
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:15