Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Pro tuto sobotu slibuje předpověď FESTIVALU OKOŘ krásné letní počasí

Zahrají Ewa Farná, dále zahrají Xindl X, David Koller, Bára Poláková, Jaroslav Uhlíř a další. Vstupenky stále v předprodeji.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
FESTIVAL OKOŘ
sobota 20. srpna 2016 21:00
(konec +- neděle 21. srpna 2016 04:00)
Okoř
Okoř (CZ)
16. ročníku legendárního Festivalu Okoř slibuje předpověď krásné letní počasí. Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodeji, omezený počet se bude prodávat i na místě.

Už jen několik dní a otevřou se festivalové brány letošního 16. ročníku Open Air Festivalu Okoř, jednoho z nejnavštěvovanějších jednodenních letních hudebních festivalů u nás.

Stane se tak již tuto sobotu 20. srpna.

Festivalový areál se návštěvníkům otevře úderem poledne, hudební program začne koncertem Ewy Farné v 14:00. Poté přijdou na řadu vystoupení Jaroslava Uhlíře, Báry Polákové, skupiny Jelen, Xindla X, Davida Kollera a kapel Tata Bojs a Mandrage.

Unikátní časosběrný dokument, jak se připravuje FESTIVAL OKOŘ na místě, můžete zhlédnout ZDE:



Jak se dostat na Okoř? Bude zavedena kyvadlová doprava z Kladna a z Prahy, využít lze i prázdninový výletní Cyklohráček, či případně dopravu vlastní.

Stejně jako každým rokem je připravena celá řada doprovodných aktivit určených zejména dětem (zorbing v bazénu, dětský koutek, malování na obličej) a pestrý výběr občerstvení, z něhož si přijdou na své i vegetariáni, příznivci hamburgerů, raclette, palačinek, domácích limonád či dobře chlazeného piva.

Připraveny budou stany značek kvality Klasa a Regionální potravina. Formou soutěží a zajímavých vzdělávacích atrakcí se mohou návštěvníci dozvědět více o kvalitních potravinách. Malí návštěvníci se mohou těšit na dětský koutek, kde si mohou malovat, vybarvovat a soutěžit a také poznávat potraviny a pochutiny. I pro dospělé je připravena zábava za drobné odměny a odpočinková zóna. Program doplní atraktivní kuchařská show s festivalovým menu, které připraví šéfkuchař Luboš Týle a to celkem čtyřikrát během dne.

Pokud nechcete na 16. ročníku hudebního FESTIVALu OKOŘ chybět, nezapomeňte si pořídit vstupenky co nejdříve. Několik posledních ročníků bylo dopředu vyprodáno. Kapacita areálu Festivalu Okoř je omezena z důvodů zachování maximálního komfortu pro všechny návštěvníky. Na časté prosby návštěvníků bude letos prodej omezeného počtu vstupenek i na místě.

Nově se dají koupit vstupenky přímo prostřednictvím festivalových webových stránek WWW.FESTIVALOKOR.CZ, kde také naleznete i další informace včetně rozhovorů a videí s účinkujícími, jízdní řády, mapy, atd.

Ceny vstupenek:
- v předprodeji na www.festivalokor.cz 490,- Kč
- v předprodeji na www.ticketportal.cz 490,- Kč + poplatky
- na místě v den konání od 13:00 590,- Kč

Pravidelně aktualizované informace naleznete na úplně nových webových stránkách www.festivalokor.cz a http://www.facebook.com/#!/festivalokor .

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
středa 17. 8. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Pro tuto sobotu slibuje předpověď FESTIVALU OKOŘ krásné letní počasí. Vychytané.cz. [Online] 17. 8. 2016. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10576. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Pro-tuto-sobotu-slibuje-predpoved-FESTIVALU-OKOŘ-krasne-letni-pocasi
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.154s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.126.239
Serverový čas: neděle 8. září 2024 03:47