Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Králem zlínského majálesu se stal baletní mistr Machator

Baletní mistr Machator se stal letošním králem zlínského majálesu. Odbornou porotu oslovil svými profesionálními tanečními kreacemi, ladností, statnou postavou, dokonalým účesem i bílým přiléhavým oblečkem. Studentskému životu bude vládnout celý rok. ČTK v den majálesu řekl, že díky jeho vládě se bude tančit na všech veřejných i neveřejných místech.
Přidat na Facebook

"Já myslím, že vůbec nikdo nečekal, že tady někdo s baletem vystoupí. Trénoval jsem na to hodně dlouho, asi 20 minut, a oblečení jsme nakoupili v sekáči," smál se bezprostředně po vyhlášení výsledků. Za rok svého kralování chce naučit všechny obyvatele Zlína tancovat, zejména pak balet. "Založím totiž několik baletních škol," upozornil.

Baletní mistr Machator je členem Námořnické unie, kterou před čtyřmi lety založili studenti Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a jejíž člen - mořský panic Pupík - vyhrál loňský ročník zlínského majálesu. "My jsme hlavně rádi, že je to zase naše," řekl předseda organizace Dušan Fojtů, řečený Dus-chana Foi-thu.

Tradiční Majáles, který se již pošesté uskutečnil v ulicích Zlína, se letos nesl pod heslem Superhrdinové. Krajským městem se proháněly nejrůznější komiksové postavičky sehrávající příběh o superrodině, která chrání Zlín před nebezpečným Errorem.

Zábava se ve večerních hodinách přesunula do hudebních klubů. Kromě klasického klubu Golem a Musicland mohli lidé navštívit také hudební scénu Flip, kde si přišli na své milovníci „elektro music“. Pro ty, kdo nejsou příznivci hlasité hudby a davů lidí, bylo připraveno Chillout Stage Jiné Café.

Akci připravili studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně no a vy se můžete podívat do našich fotogalerií, jak to vše probíhalo..

Zdroj: ČTK
majkl
(Michal Gaja)
čtvrtek 17. 4. 2008 08:00
Gaja, Michal. 2008. Králem zlínského majálesu se stal baletní mistr Machator. Vychytané.cz. [Online] 17. 4. 2008. [Citace: 24. 10. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1043. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kralem-zlinskeho-majalesu-se-stal-baletni-mistr-Machator
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.031s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.116.89.187
Serverový čas: čtvrtek 24. října 2024 11:49