Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kalifornská kapela Allah-Las navnadí pražské publikum na horké léto

Pár dní před letními prázdninami do Prahy zavítá americká rocková kapela Allah- Las, která se svým soundem liší od čehokoliv, co by naznačovalo, že se píše rok 2016.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Allah-Las
úterý 28. června 2016 21:00
(konec +- středa 29. června 2016 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Na živo se na tento úkaz mohou těšit 28.června návštěvníci pražského Lucerna Music Baru. Vstupenky za 330,- Kč + poplatky jsou k zakoupení na webu a v pokladně Lucerna Music Baru, na www.GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu pak za 400,- Kč.

Allah-Las se potkali při práci v obchodě s deskami Amoeba Music, klíčové destinaci všech milovníků hudby v Los Angeles. Zatímco tahle zkušenost formovala jejich teoretické znalosti, jejich zvuk se tavil v podzemním suterénu, kde se dali dohromady jako kapela. Začali hrát a vystupovat v Los Angeles v roce 2008 a konečně vydávají svůj první singl Catamaran / Long Journey v roce 2011. V roce 2012 začali spolupracovat s labelem Innovative Leisure a vydávají album Allah-Las s druhým singlem Tell Me (What’s On Your Mind) / Sacred Sands. Desce se dostalo nadšeného kritického přijetí, následovalo turné a další práce ve studiu.

Allah-Las v roce 2014 vydali své druhé album Worship The Sun a představili na něm osobitou směs westcoastového garážového rock and rollu, latinoamerických perkusí a elektrického folku. Písničky evokují nálady věčných jihokalifornských pláží a minulosti Los Angeles - beatnici, umělci, surfaři, nomádi. Slyšíte inspiraci kapelami Love a Felt. Album Worship The Sun je perfektním soundtrackem pro nejlepší surfařský film, který ještě nebyl natočen, nebo pro hodinovou jízdu v Topanga Canyon. Je to teenagerská symfonie Slunci pro všechny, kteří znají jeho půvab.

Více info:
www.allah-las.com
www.facebook.com/allahlasmusic
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion



Dodal: Michal Rejzek
Missquire
(Michaela Chovancová)
neděle 29. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Kalifornská kapela Allah-Las navnadí pražské publikum na horké léto. Vychytané.cz. [Online] 29. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10337. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kalifornska-kapela-Allah-Las-navnadi-prazske-publikum-na-horke-leto
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.182s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.117.9.7
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:19