Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kniha: Nový knižní počin Alyson Noëlové

NEDOSTIŽNÍ - vychází román o tom, jak se z našich nejtoužebnějších snů mohou stát nejčernější noční můry. Vychází současně v 16 jazycích ve více než 200 zemích světa včetně České republiky.
Přidat na Facebook
Americká spisovatelka Alyson Noëlová vyrůstala ve velmi skromných podmínkách sama s matkou v okresu Orange v Kalifornii. Je ztělesněním amerického snu.

Po bouřlivé pubertě začala pracovat jako letuška, aby se posléze stala spisovatelkou, kterou už od dětství toužila být.

Alyson Noëlová je držitelkou řady literárních ocenění, zejména za literaturu pro mládež. Napsala třiadvacet románů, z nichž osm se během dvou let umístilo na prvních příčkách seznamu bestsellerů New York Times.

Její knihy byly přeloženy do 36 jazyků a vydány ve více než 50 zemích světa. Světového věhlasu se jí dostalo díky velmi populárním knižním sériím Nesmrtelní (Immortals) a Hledači duší (Soul Seekers) a sérii ze středoškolského prostředí Život Riley Bloomové (Riley Bloom).

V novinkovém románu NEDOSTIŽNÍ nás zavede do přitažlivého světa nočního klubového života v Los Angeles, o kterém říká: „Prostředí nočních klubů má v sobě bezesporu něco sexy a tajemného – je to jako maškarní bál pro vyvolené!“

Napínavé a návykové čtení s neomezeným přístupem do nablýskaného světa hollywoodských celebrit. To jsou NEDOSTIŽNÍ.



NEDOSTIŽNÍ, ALYSON NOËLOVÁ



Každý to chce někam dotáhnout.

Layla Harrisonová hodlá skoncovat s vysedáváním na pláži a raději hlásat trefné postřehy zpoza reportérského pultu. Aster Amirpourová má chuť seřvat každého dalšího vedoucího castingu, od kterého uslyší: „Chceme to pojmout etnicky, ale jinak etnicky, než jak jste etnická vy.” Tommy Phillips sní o tom, že si koupí dvanáctistrunnou kytaru a díky virtuóznímu hraní si prorazí cestu zpátky do života svého slavného otce, který ho kdysi opustil.

Avšak Madison Brooksová už dávno uchopila svůj osud pevně do rukou a udělala si z něj poskoka. Je nejzářivější hollywoodskou hvězdičkou a všechno, co udělala pro svou slávu, je pouhou skvrnou na chodníku, zemí pod jehlovými podpatky jejích lodiček značky Louboutin.

Tedy aspoň do chvíle, než se Layla, Aster a Tommy nechají zlákat k účasti v soutěži, díky níž dostanou VIP pozvánku do okouzlujícího, avšak drsného světa losangeleských nočních klubů. Hraje se o hodně a Madison Brooksová je hlavní kořistí. Ve chvíli, kdy se naděje soutěžících začnou rozhořívat jako hvězdy pod příkrovem kalifornského smogu, Madison Brooksová zmizí… A představu světlých zítřků rázem zahalí mlha lží.



Román o tom, jak se z našich nejtoužebnějších snů mohou stát nejčernější noční můry.

NEDOSTIŽNÍ jsou první knihou napínavé trilogie o třech zcela odlišných teenagerech, kteří se nechají zlákat k účasti v soutěži, díky níž dostanou VIP pozvánku do nablýskaného, avšak drsného světa nočních klubů v Los Angeles. Hraje se o hodně a hlavní kořistí je hollywoodská hvězdička Madison Brooksová. Ale ve chvíli, kdy se naděje soutěžících začnou rozhořívat jako hvězdy pod příkrovem kalifornského smogu, Madison Brooksová zmizí… A představu světlých zítřků rázem zahalí mlha lží.

Román NEDOSTIŽNÍ z anglického originálu Unrivaled přeložila do češtiny Lucie Simerová, vyšlo u Harpers Collins 10. května 2016.

Více informací hledejte na www.harpercollins.cz

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 26. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Kniha: Nový knižní počin Alyson Noëlové. Vychytané.cz. [Online] 26. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10333. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kniha:-Novy-knizni-pocin-Alyson-Noëlove
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.189s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.70.137
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:11