Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Extravagantní zpěvačka Melanie Martinez poprvé v Praze

Teprve jedenadvacetiletá Melanie Martinez dokazuje, že i talentové soutěže dokáží objevit zajímavé a originální interprety.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
MELANIE MARTINEZ
sobota 12. listopadu 2016 21:00
(konec +- neděle 13. listopadu 2016 04:00)
Lucerna - Music Bar
Praha (CZ)
Extravagantní zpěvačka se v Čechách představí poprvé 12. listopadu 2016 v Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek za 690 Kč bude zahájen v pátek 27. května v 10h na fource.cz, GoOut.cz a v síti Ticketpro. K dispozici bude i speciální meet&greet balíček za 2390 Kč.

Talentové soutěže jsou mnohdy zatracovaným žánrem televizní zábavy. Sem tam ale přece jen pomohou na svět neotřelým a originálním zpěvákům a zpěvačkám. Přesně to se stalo Newyorčance Melanie Martinez, která se v roce 2012 účastnila soutěže The Voice. Přestože nevyhrála, dokázala se obklopit zajímavými hudebníky a nastartovat kariéru. Debutové EP Dollhouse produkovalo hip hopové duo Kinetics & One Love. Jeho vydáním se Melanie otevřely dveře k dalším možnostem. Na albu Cry Baby spolupracovala s takovými jmény jako Kara DioGuardi (autorka hitů pro Carrie Underwood, Pink, Adama Lamberta a další) nebo Babbydaddy (zakládající člen Scissor Sisters). Výsledkem je extravagantní konceptuální album, ve kterém se zrcadlí současná popkultura. Ta, ve které už není rozdíl mezi vysokým uměním a kýčem, mainstreamem a alternativou. I díky tomu boduje Melanie Martinez u extrémně rozdílného publika i kritiků. Pozitivní reakce tak najdeme jak na alternativních blozích, v žebříčku Billboard, tak například i na webu České televize, která jmenovala video k singlu Cry Baby videoklipem týdne.

EN-
Extravagant MELANIE MARTINEZ (US) first time in Prague
12. 11. 16 Lucerna Music Bar, Praha
Melanie Martinez, 21-year-old singer, proves that talent TV shows can find fresh new artists. Extravagant singer will perform in the Czech Republic for the first time. Come to see her live in Lucerna Music Bar on November 12th 2016. Tickets for 690 CZK will be available this Friday May 27th at 10 am via fource.cz, GoOut.cz and Ticketpro. There will also be a special meet&greet package for 2390 CZK.

From time to time, talent TV shows discover original and fresh new artists. And that’s what happened to New York-born Melanie Martinez who participated The Voice in 2012. Although she didn't win, she managed to surround herself with renowned musicians and producers and her career began. Debut EP Dollhouse was produced by hip hop duo Kinetics & One Love and brought new possibilities for young and talented singer. Debut album Cry Baby released in 2015 is full of interesting names such as Kara DioGuardi (hitmaker for Carrie Underwood, Pink, Adam Lambert and many more) or Babbydady (founding member of Scissor Sisters). The result is an extravagant conceptual album displaying today's pop culture - the pop culture that makes no difference between art and kitsch, mainstream and alternative. That's also the reason why she is admired by extremely wide audience. She scored within alternative blogosphere, Billboard chart and even conservative institutions like Czech TV that named Cry Baby music video as a video of the week.

Zdroj: Fource
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 26. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Extravagantní zpěvačka Melanie Martinez poprvé v Praze. Vychytané.cz. [Online] 26. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10329. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Extravagantni-zpevacka-Melanie-Martinez-poprve-v-Praze
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.084s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.135.194.49
Serverový čas: sobota 27. července 2024 03:46