Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Glamour Open Air The NIGHT hlásí: "Sander Van Doorn rozbije Ostravu!"

Příznivci taneční hudby se mohou radovat, Ostrava má konečně open air THE NIGHT. Jsou milióny hvězd, ale jen jedna noc…
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
THE NIGHT
pátek 24. června 2016 21:00
(konec +- sobota 25. června 2016 04:00)
Ostrava
Ostrava (CZ)
Ostrava se stává opravdu festivalovým letním městem. Do rodiny již zavedených tanečních a koncertních svátků hudby, přibývá další, jednodenní glamour open air THE NIGHT. Přesně v 18 hodin, v pátek 24. června 2016, otevře brány prostor pod Bolt Tower (tedy vysokou pecí), v ostravské Dolní oblasti Vítkovice.

Jak říká David Klimša, z pořadatelské agentury DK Production: „Je to vymodlené dítě, protože na vznik THE NIGHT jsem čekal 15 let. Návštěvníky chceme ohromit line upem, pojetím scény, použitým sound systémem i rozsahem LED projekcí a efektů. Nejsme festival a od zaběhnutých festivalů se chceme odlišit. THE NIGHT bude zážitková akce, fantastická party s úžasnými ostravskými průmyslovými kulisami.“ Pořadatelská agentura má za sebou organizaci desítek velkých eventů, majitel této agentury David Klimša stál u zrodu festivalu Colous of Ostrava.

Tento open air je určen všem příznivcům aktuální taneční elektronické hudby. Organizátoři na první ročník této akce pozvali světovou djskou špičku.

Hlavní hvězdou THE NIGHT bude Sander van Doorn, holandská djská legenda, jehož tracky důvěrně znají hitparády celého světa. Z Itálie přijede bratrské duo Vinai, oblíbené zejména dámským publikem, a žádané na festivalech celého světa. Po delší době Ostravu opět navštíví švýcarský DJ Antoine. Ostrava patří mezi jeho oblíbené destinace, vždy se zde rád vrací. A zapomenout nesmíme na krásnou a hlavně velmi talentovanou ukrajinskou DJku Juicy M žijící v Las Vegas, která je aktuálně jednou z nejvyhledávanějších djských hvězd světa. O pořádné rozehřátí návštěvníků se postará nejlepší slovenský DJ EKG, českému publiku známý Bon Finix a také ostravský projekt Trick or Threat.

Organizátoři chtějí pro své návštěvníky jen to nejlepší, nic neponechali náhodě, a tak nedávno oznámili spolupráci s jednou z nejznámějších firem v oblasti zvukové a světelné techniky, firmou High Lite. Návštěvníky čeká jedinečná scéna, která bude součástí již tak unikátního prostoru vysokých pecí. O speciální laserové efekty, které budou dokreslovat dokonalou atmosféru industriálního prostoru, se postará další světoznámá firma Kvant ze Slovenska. Jak říkají organizátoři: „Chceme si vyhrát s motivem akce a chceme to udělat hodně zlaté, hodně blýskavé, zkrátka hodně glamour.“

Návštěvníkům jsou nabízeny vstupenky v několika cenových relacích, s možností zakoupení parkování. Více na http://bit.ly/1R3DBN4. Vstupenky startují od 690 korun. Organizátoři myslí i na mimoostravské návštěvníky, a ve spolupráci s hotelem Imperial připravili speciální ubytovací balíčky za cenu od 999 korun za dvoulůžkový pokoj s možností dlouhého spánku, tzv. late check out.

THE NIGHT má ambice přilákat návštěvníky z celé ČR. Již nyní organizátoři registrují ohlasy fanoušků z Polska, Rakouska či Slovenska. Pojďme se těšit na premiéru.

Vstupenky: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/1758465-the-night-zona-1-vstup-do-arealu-zona-1-nejblize-podiu-.html

Zdroj: THE NIGHT
Missquire
(Michaela Chovancová)
pátek 20. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Glamour Open Air The NIGHT hlásí: "Sander Van Doorn rozbije Ostravu!". Vychytané.cz. [Online] 20. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10313. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Glamour-Open-Air-The-NIGHT-hlasi:-_Sander-Van-Doorn-rozbije-Ostravu!_
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.119s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.172.199
Serverový čas: sobota 27. července 2024 12:40