Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Kniha: Je výběr daní nelegální?

Odpověď hledejte v nové knize Steva Berryho HROZBA PATRIOTŮ
Přidat na Facebook
Americký spisovatel Steve Berry má na svém kontě má 20 miliónů prodaných knih, které byly přeloženy do 40 jazyků a vyšly v 51 zemích.

Je mnohanásobnou jedničkou v žebříčku nejprodávanějších autorů podle New York Times; jeho Templářské dědictví bylo v roce 2006 jedinou knihou, která u nás dokázala šlapat na paty fenoménu s názvem Šifra mistra Leonarda.

Ostatně i Dan Brown se nechal slyšet: „Steve Berry píše thrillery přesně podle mého gusta.“

HROZBA PATRIOTŮ je již desátým případem bývalého agenta Cottona Maloneho, ve kterém se snaží přijít na kloub otázce placení daní. Byť se jedná o finanční otázku Spojených Států, Malone k jejímu zodpovězení procestuje na půl světa, nejdéle se zdrží v Evropě a po krku mu půjde i zavržený syn severokorejského diktátora.

HROZBA PATRIOTŮ Steva Berryho vychází dnes (18. května) v edici Napětí nakladatelství DOMINO a do češtiny ho z originálu The Patriot Threat přeložila Hana Pernicová.

HROZBA PATRIOTŮ
Steve Berry
Co když je výběr daní nelegální, protože nemá dostatečnou oporu v zákonech?

Říká se, že v lidském životě jsou jen dvě jistoty: daně a smrt. Jak by ovšem obstálo toto rčení, kdyby vyšlo najevo, že výběr daní je ve Spojených státech nelegální? Že ústavní dodatek, který dává vládě oprávnění vyžadovat od občanů část jejich příjmů, nebyl nikdy řádně ratifikován?

S takovýmto tvrzením přišel ve své knize jistý neplatič daní. Ve Státech má teď zatraceně horkou půdu pod nohama a ve strachu z odsouzení uprchl do Evropy. Teď napjatě čeká na černou brašnu, kterou mu má přivézt bývalý úředník ministerstva financí. Její listinný obsah zajímá spoustu lidí – například Cottona Malonea, jehož do akce povolala zpravodajská služba Magellan Billet. Po krveprolití v Benátkách Malone pochopí, že tajemný obsah černé brašny je ještě nebezpečnější, než se zpočátku domníval. O jeho získání totiž usiluje i zavržený syn severokorejského diktátora. Tento nesmírně ambiciózní muž má odvážný plán: zmocnit se oněch dokumentů, jejich prostřednictvím srazit Spojené státy na kolena a následně se coby pokořitel nenáviděného nepřítele stát novým vůdcem své vlasti. Zdá se, že ve Středomoří začíná být zatraceně horko…




Další květnové novinky z nakladatelství DOMINO:
Lisa Jackson, PŘIPRAVENA ZEMŘÍT, vyšlo 4. 5. v edici Napětí
Jennifer Weiner, KOHO MILUJEŠ, vyjde 25. 5. v edici Inteligentní romány pro inteligentní ženy

Dodala: Johana Turner
Missquire
(Michaela Chovancová)
čtvrtek 19. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Kniha: Je výběr daní nelegální? . Vychytané.cz. [Online] 19. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10293. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Kniha:-Je-vyber-dani-nelegalni?-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.124s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.225.255.208
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:46