Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Nadace Život je dar předala 333.615,- Kč Onkologickému centru KNTB

Celý Zlín přispěl velice pěknou částkou na Onkologickému centru KNTB
Přidat na Facebook
O zlínském nadačním fondu VITA DONUM EST jste už zajisté slyšeli. Díky druhému ročníku benefičního dne „Život je dar“, který tento fond pořádal 20. února 2016, ožil celý Zlín s cílem pomoci Komplexnímu onkologickému centru Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně. Jak celá akce dopadla a kolik peněz se podařilo dohromady vybrat, se dozvíte v této závěrečné tiskové zprávě.

Tato celodenní akce se již druhým rokem odehrávala na několika místech po celém Zlíně a návštěvník si tak mohl vybrat z řady sportovních (např. Vita Sana Club, Infitness, Heat Fit centrum Zlín, Sportovní centrum Malenovice atd.), kulturních (divadelní představení, taneční a baletní kurzy atd.) nebo hudebních aktivit (koncerty, vystoupení jednotlivých DJs). Celkem se do akce zapojilo neuvěřitelných 114 účinkujících a vystupujících, kteří se vzdali svého honoráře a svým výkonem podpořili tuto nadační činnost.
Vstupenka na celodenní program stála 99,- Kč. Ti, kteří mají srdce ze zlata, kupovali dražší vstupenku za 199,- Kč. Celý příjem ze vstupného v rámci benefičního dne putoval na účet Komplexního onkologického centra Krajské nemocnice Tomáše Bati.

Benefiční den ŽIVOT JE DAR 2016 podpořilo zakoupením vstupenky celkem 1915 návštěvníků a celkový příjem ze vstupného činil 207.485,- Kč. Lidé měli také možnost až do 31. března přispívat do kasičky, která zůstala ve Zlatém Jablku v prostorách Multikina Golden Apple Cinema. Zde se vybralo celkem 3.300,- Kč.

Novinkou druhého ročníku benefičního dne Život je dar byla aukce vzácných podepsaných darů (dresy, hokejové hole anebo i jízda závodním speciálem) hudebních hvězd a předních českých sportovců v čele s fotbalistou Pavlem Nedvědem, Kalim, Majk Spiritem a dalšími. Dražba probíhala na aukčním portále AUKRO.CZ a vydražilo se 40.926,- Kč.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na transparentní účet číslo: 107-9060230247/0100, který byl zřízen pro všechny, kteří se z nějakého důvodu nemohli benefičního dne zúčastnit, a přesto chtěli přispět. Třeba kolektiv fotbalistů a vedení FC FASTAV Zlín přispělo částkou 15.000,- Kč. Veškeré příspěvky zaslané na tento účet, příjem z kasičky, aukce a ze vstupného v rámci benefičního dne byly dne 13.4.2016 odeslány na účet Komplexního onkologického centra Krajské nemocnice Tomáše Bati. Celková částka činila 333.615,- Kč.

Šek s touto částkou dne 18. 4. 2016 předali zástupci nadačního fondu přímo do rukou primáře a vrchní sestry onkologického oddělení (viz fotografie níže). Chtěli bychom tímto poděkovat všem osobám, které se na tomto úžasném výsledku podílely. Ještě jednou děkujeme!

Fungování transparentního účtu tím ale nekončí a lidé budou moci i nadále posílat své příspěvky, které budou při další příležitosti předány centru. Tímto děkujeme za jakoukoliv částku, kterou nadačnímu fondu VITA DONUM EST tímto způsobem věnujete.

Zároveň bychom chtěli poděkovat také všem partnerům, dobrovolníkům, přátelům a interpretům, kteří celému organizačnímu týmu nadačního fondu VITA DONUM EST pomohli s přípravou či průběhem benefičního dne. A v neposlední řadě děkujeme hlavně všem návštěvníkům a dárcům. Velmi si Vaší pomoci vážíme a jsme moc rádi, že se snaha nás všech zúročila a vybrané prostředky pomohou co největšímu počtu lidí s onkologickým onemocněním. Doufáme, že tomu bude i v následujícím třetím ročníku, který proběhne na začátku roku 2017.

Veškeré další informace (oficiální video z benefičního dne, fotky, tiskové zprávy a další informace) můžete najít na našem webu www.zivotjedar.cz, popřípadě na Facebooku, který nese název „Život je dar / VITA DONUM EST - nadační fond“.





Fred
(Fred Durst)
úterý 10. 5. 2016 11:33
Durst, Fred. 2016. Nadace Život je dar předala 333.615,- Kč Onkologickému centru KNTB . Vychytané.cz. [Online] 10. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10260. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Nadace-Zivot-je-dar-predala-333.615,--Kc-Onkologickemu-centru-KNTB-
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.169s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.92.29
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:04