Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Blíží se divoká Noc lovců

Tohle není jen další divoký mejdan od Jägera. Tohle je pocta všem, kteří nepřestávají lovit. Tohle je Noc lovců, na níž se jako headliner představí James Cole.
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Noc lovců
pátek 27. května 2016 21:00
(konec +- sobota 28. května 2016 04:00)
Tovární hala na Kolbence
Praha (CZ)
Poznačte si v kalendáři 27. květen 2016 a do mapy Prahy zaražte špendlík u vysočanské Kolbenky, neboť právě to je datum a místo konání Noci lovců, unikátní akce Jägermeisteru, na které se seznámíte s novým konceptem zábavy nazvaným Nepřestávejte lovit.

Headlinerem akce je hiphopová legenda James Cole, který poprvé v Praze veřejně představí tracky ze svého nového alba. Přesně zosobňuje myšlenku Nepřestávajícího lovu. „Miluji metaforu od Davida Lynche, který přirovnává hledání nápadů k lovení ryb. Úkolem je najít velkou rybu, velký nápad, jenž je hluboko pod hladinou a daleko od břehu. Lze to číst jako nekonečnou cestu za vyhmatáváním toho správného tvaru, té správné melodie; je to proces, který může být uspokojen jen dalším hledáním,” řekl Cole.

Žene vás vaše nezlomná vůle přes všechny překážky stále dál, za dalšími výzvami, nezadržitelně a s vervou? Pak jste ze stejného těsta jako James Cole a další osobnosti, které nepřestávají lovit v oblastech umění, hudby a sportu a které zažijete naživo a naplno právě na Noci lovců.

Prozatím vám ještě neprozradíme, co vše se v areálu ČKD na ul. Kolbenova 5b semele, koho tam uvidíte a uslyšíte. Sledujte proto Snapchat JägermeisterCZ a Facebook Jägermeister, kde vám budeme postupně odhalovat další indicie k programu.

Předprodej vstupenek probíhá na www.ticketon.cz za přátelských 100 Kč. Ale pozor, počet lístků je omezený, tak se moc nerozpakujte a ulovte si ten svůj. Protože tohle je prostě síla. A vy byste měli být u toho.

27. 5. 2016, areál ČKD Kolbenova 5b, Praha
Vstupenky v prodeji v síti Ticketon.
Fred
(Fred Durst)
pátek 6. 5. 2016 10:25
Durst, Fred. 2016. Blíží se divoká Noc lovců. Vychytané.cz. [Online] 6. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10251. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Blizi-se-divoka-Noc-lovcu
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.049s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.118.137.78
Serverový čas: sobota 27. července 2024 08:06