Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

RfP: Swingový večírek s Mydy Rabycad

Milovníci swingu a jeho podob, zbystřete. V neděli 3.7. vypukne na festivalu velký swingový večírek, na jehož koncepci se podíleli Mydy Rabycad. Společně s organizátory RfP pozvali hned několik kapel a DJe, kteří vám zahrají do noty!
Přidat na Facebook
Článek se týká akce
Rock for People 2016
neděle 3. července 2016 21:00
(konec +- pondělí 4. července 2016 04:00)
Festival Park / Letiště
Hradec Králové (CZ)
Mydy Rabycad slaví úspěchy: letos si zahrají na legendárním festivalu Glastobury. Ještě předtím zamíří do Korey. A v červenci zazáří u nás na RfP, kdy budou headlinery swingového večírku. Můžete se těšit i na hity ze zatím posledního alba, které vydali v loňském roce, s názvem Glamtronic. Naladit se můžete třeba peckou Drowning z prvního alba Let Your Body Move.

Hudbu z období předválečné i válečné české swingové scény představí mladý energický Orchestr Ježkovy stopy. Tedy 30. léta toho nejlepšího jako na talíři. Předkrm v podobě písně Bloudění v rytmu ochutnejte zde.

Partička z Rakouska, Eugene the Cat, se v minulém roce blýskla v roli předskokanů o něco slavnějších krajanů Parov Stelar. Jejich energické fúze jazzu, swingu a glitch hopu rozvlní i úplné dřevo. Na RfP přivezou horkou novinky zkraje dubna – EP Seoul Caravan.

Se svým pojetím elektroswingu v rámci večírku vyrukuje i francouzsko-americké duo, Ginkgoa. Pohrávají si s francouzskými písněmi v americkém stylu a s těm americkým dodávají francouzský šarm a šmrnc. Transatlantická spolupráce se propsala například i do názvu písně De New York à Paris.

Česká legenda, věrozvěst a pionýr elektroswingu DJ Mackie Messer je zároveň rezidentem Rádia 1. Procestoval evropské metropole a pravidelně organizuje taneční plavbu s názvem Swing na lodi Tajemství. A letos zakotví i na RfP.

V průběhu neděle vystoupí:
Mydy Rabycad /CZE/
Eugene the Cat /AUT/
Orchestr Ježkovy stopy /CZE/
Ginkgoa /FRA/
DJ Mackie Messer /CZE/

Zdroj: RfP
Missquire
(Michaela Chovancová)
úterý 3. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. RfP: Swingový večírek s Mydy Rabycad. Vychytané.cz. [Online] 3. 5. 2016. [Citace: 20. 4. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10236. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/RfP:-Swingovy-vecirek-s-Mydy-Rabycad
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.094s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.223.111.48
Serverový čas: sobota 20. dubna 2024 14:06