Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

Saturday FX – Classix s Loutkou a Danem Cooley

Přidat na Facebook
Článek se týká akce
SATURDAY FX – CLASSIX
sobota 14. května 2016 21:00
(konec +- neděle 15. května 2016 04:00)
Radost FX - Klub a restaurace
Praha (CZ)
Michal Maudr aka DJ LOUTKA se původně učil na automechanika. Postupně se dostal k práci diskžokeje, i když to dlouho nebylo hlavním zdrojem jeho obživy. Začínal na začátku 90. let v pražském klubu Bunkr, poté prošel klubem Futurum, kde se věnoval především kytarovým a new wave projektům, nakonec skončil ve velkém klubu Roxy. Byl důležitou osobou v prvním housovém uskupení České republice s názvem ToMaMiv. Spoluzaložil agenturu Roxydust House Factory (později Roxydust), spolu s Jaroslavem Krampolem a Petrem Hoškem zahájil tradici párty v Kulturním domě Ládví. Inspiraci hledal u zkušenějších kolegů z Berlína, Belgie a Amsterdamu. Na zahraničních cestách působil ve významných klubech. Hrál po boku světových DJ jako Carl Cox, Darren Emmerson, Silicon Soul, Terry Francis, DJ Sneak aj.

DJ Loutka
http://soundcloud.com/dj-loutka

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu. Aktuálně je residentem pražských klubů Roxy, Chapeau Rouge. Layo & Bushwacka!, 2Many Djs, Digitalism, Adam Freeland, Robert Babicz, Nick Warren, Tom Middleton, Spooky, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Justin Robertson, Seb Fontaine, Jay Dee, Slam, Phil Kieran..to je aspoň krátký výčet jmen, kterým supportoval. V prosinci 2003 se stal jeho demosnímek nahrávkou měsíce v recenzi časopisu Xmag. V hlavním pracovním času se Dan věnuje marketingu, PR a produkci.

DJ Dan Cooley
http://mp3.sety.cz/vysledek-hledani/set%7Ccooley.html

Přijďte si užít tuto noc do nově zrekonstruovaného klubu Radost FX se zvukem Funktion One!


FB Radost FX: http://www.facebook.com/radostfxclub/
WEB: www.radostfx.cz

Missquire
(Michaela Chovancová)
sobota 7. 5. 2016 08:00
Chovancová, Michaela. 2016. Saturday FX – Classix s Loutkou a Danem Cooley. Vychytané.cz. [Online] 7. 5. 2016. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=10231. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Saturday-FX-–-Classix-s-Loutkou-a-Danem-Cooley
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.131s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.22.240.53
Serverový čas: sobota 27. července 2024 07:43