Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

DJ NEO poprvé na Moravě!

Váš pohled neuhýbá před tím, co vidí. Čekáte na příležitost, kdy pořádně zapaříte a ta je tady. Žádný paradox hledat nemusíte. Ani osud s tím nemá nic společného. Vy jste páni vašeho času..
Přidat na Facebook
Máte možnost volby:
1.tradiční volbou zůstanete obklopeni stereotypními věcmi a zábavou, ráno se probudíte a pátek Vám začne splývat se všemi ostatními, které jste kdy prokalili
2.dostanete se do clubu divů a můžete sami zkoušet, kam až se dá v nočním životě a s hudbou od megahvězd dostat

Pamatujte si, nabízí se jen pravda. Už víte o čem mluvím?
Je to akce, kterou máte před sebou. Která je již tento pátek. Přesvědčit o originalitě se však musíte sami..
Neův svět byl doteď jen v prostředí velkých českých měst nebo v nahrávacím studiu. Východ ČR se tedy může POPRVÉ těšit na jeho návštěvu!

DJe Nea doprovodí další DJs přední české i moravské scény:

DJ Michal Pěšina - rezident z prestižního brněnského klubu "7.nebe" a skvělý housový DJ, jež svými mnoha zkušenostmi za mixážním pultem se vypracoval na uznávaného partymakera, který své tanečníky a posluchače vždy rozpálí
www.djmichalpesina.eu

DJ 100upa a houslista Jakub Strings - dvojka, která udělá z každého večírku unikátní záležitost. Spojení DJe a houslisty je ojedinělou záležitostí, která z jejich pojetí house dělá prostě a jednoduše mejdan, na který se nezapomíná. DJ 100UPA hraje od roku 1994 a získal si pověst skvělého DJe a výborného baviče. Jakub String je houslistou od svých sedmi let a společně se 100UPOU vytvořili tento jedinečný projekt. Společně si už zahráli po klubech v celé ČR a věřte, že tyhle dva je rozhodně slyšet...
www.100upa.cz

Dále vystoupí rezidentní DJs Bunkr Clubu Vsetín a to:
DJ Amarino
DJ GaGy

www.myspace.com/bunkrclub

POZOR!
Noc ve stylu MATRIX! :) Každý, kdo přijde ve stylu Morphea, pana Andersona, Trinity nebo prostě jako agent má slíben dáreček na baru!

Ukázali jsme Vám cestu. Jít už musíte sami. :)


DJ NEO
Začátky

Kvůli vleklému zranění musel hokeje nechat, a „náhradně“ se začal věnovat další své velké zálibě, muzice.
V 90.letech se vypracoval mezi domácí DJskou a producentskou elitu a slavil úspěchy i v zahraničí. Jako vůbec první DJ z tzv. východního bloku vydal desku u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records, která bodovala ve všech hlavních US/Euro tanečních chartech.
Jeho první autorské album označil časopis Xmag, zaměřený na taneční scénu, za "nejlepší české taneční album vůbec". DJ NEO se stal již ve svých 24 letech, nejprodávanějším česko-slovenským DJem za hranicemi ČR i u nás vůbec.

Práce a Úspěchy
DJ Neo remixuje nahrávky pro Monkey Business, JAR, Ivana Krále, Lucii Bílou, Jiřího Korna, Daru Rolins, Wohnout a mnohé další. Produkoval m.j. album Jiřího Korna, či debut zpěvačky Jany F. (skladba "Nostalgie" byla po dlouhé týdny nejhranější skladbou v českých rádiích).
DJ Neo rovněž pracoval společně s Ondřejem Brzobohatým na 2. na albu Sámera Issy (Break the silence)-skladba "When I´m with her" byla vybrána do národního finále Eurovize.
S Romanem Holým pracoval na ústřední skladbě k soundtracku k českému filmu "Experti" (2006).
Novinky
V únoru roku 2007 vyšlo jeho třetí sólové, kritikou i fanoušky skvěle přijímané album "Heartbreak club", na kterém se obklopil nejlepšími vokalisty, kteří jsou u nás v daném žánru k mání (Martina Balogová, Dara Rolins, Orion, Sámer Issa, Komár, James Cole, Victoria či Ondra Brzobohatý).
Singly z tohoto alba vyšly během roku v distribuci po celé Evropě a Spojených státech (Housechild jako singl a Epic love na oficiálním sampleru k největšímu setkání DJů na světě - Miami music conference).
Na podzim 2007 se podílel jako hlavní remixiér na remixovém albu přední česko-slovenské divy Dary Rolins.
Nové album Victory
Na Victory spolupracoval s Mikem Wardem, který v současné době píše a produkuje skladby pro Danni Minogue (So under pressure), Take That (Everything changes), Roisin Murphy (Cry baby, Scarlet Ribbons) nebo Kelly Llorennu (Nobody like you). Dále s vokalistkou Nicole Jenkinson, která má za sebou spolupráci pro jména jako jsou Elton John, Paul Young, Kylie Minogue, Alexander O´Neil, Tara Mcdonald a dalšími.
Na albu uslyšíte též vokály britské hvězdičky Sally Jaxx, Sorayi Vivien z Ministry of Sound nebo americké zpěvačky černé pleti Marry J. Domácí barvy budou hájit ti nejlepší, jmenovitě 2 nové skladby Martiny Balogové, Komár ze Sunset BLVD, Dara Rolins s věcí, která tento rok figurovala na Miami music conference a novinkový singl s Matějem Ruppertem z Monkey Business.
Datum vydání alba je tipováno na začátek května.

DJ Neo, Dance Vibezz in da Bunkr Club Vsetín, 11. 4. od 21:00hod, vstup JEN 70,-Kč
DaDiKa
(Petra Daňková)
pondělí 7. 4. 2008 20:00
Daňková, Petra. 2008. DJ NEO poprvé na Moravě!. Vychytané.cz. [Online] 7. 4. 2008. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1023. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/DJ-NEO-poprve-na-Morave!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.087s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 18.119.132.35
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:49