Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!

Sobotní fotbal: FC Tescoma Zlín vs. Viktorie Žižkov

Sobotním soupeřem fotbalistů FC Tescoma Zlín bude FK Viktoria Žižkov. Pražský klub se vrátil do nejvyšší soutěže po tříleté pauze, kterou strávil ve druhé lize. Na podzim sice patřil mezi horské kandidáty na jedno ze dvou sestupových míst, ovšem začátek jara vyšel Viktoriánům znamenitě a před sobotním duelem ztrácejí na osmý Zlín pouhé dva body..
Přidat na Facebook


Od začátku jarní sezony získali Žižkovští v sedmi zápasech úctyhodných jedenáct bodů. Zastavil je až Baník Ostrava a minulý týden také trápící se Plzeň, která si ze souboje dvou Viktorii odvezla zpátky na západ Čech nečekaný bod. Až do minulého týdne byl Žižkov stoprocentně úspěšný na vlastním trávníku, kde postupně zdolal Kladno, Bohemians 1905 a České Budějovice. K tomu přidal nečekaný bod ze stadionu libereckého Slovanu. Další dva výjezdy mimo vlastní hřiště už tak úspěšné nebyly. Na Spartě prohrál Žižkov 1:6, v Ostravě 0:3.

Oba soupeři na sebe narazili naposledy v sezoně 2003/04, kdy si shodně podrželi své domácí tvrze. Zlín i Žižkov vyhráli před vlastními fanoušky 3:0. V letošní tabulce domácích zápasů patří Tescomě 13. místo, v tabulce venkovních utkání je Žižkov na 12. pozici s bilancí jedné výhry, tří remíz a sedmi porážek. Sobotní duel začíná na stadionu Letná v 19 hodin.

Pokud chcete na toto utkání vyhrát volňásky, stačí nám správně zodpovědět soutěžní otazku:



Zdroj: Robert ŠTACH
(www.FCTescomaZlin.cz)
majkl
(Michal Gaja)
pátek 4. 4. 2008 08:00
Gaja, Michal. 2008. Sobotní fotbal: FC Tescoma Zlín vs. Viktorie Žižkov. Vychytané.cz. [Online] 4. 4. 2008. [Citace: 8. 9. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1019. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/Sobotni-fotbal:-FC-Tescoma-Zlin-vs.-Viktorie-Zizkov
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.081s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.147.66.228
Serverový čas: neděle 8. září 2024 04:06