Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

29.3.2008 Golem klub - MC Dr. Kary a Lion Movement

Máme tady další pokračování Positive Vibez a s ním se zlínskému publiku představí jméno v České Republice vskutku unikátní a nanejvýše respektované. Hostem dalšího pokračování této klubové noci nebude nikdo jiný než Mc Dr. Kary osobně!
Přidat na Facebook


Kdo jeho jedinečný hlas nikdy neslyšel naživo, tak ať si v sobotu 29.3.2008 nic neplánuje a rozhodně se večer objeví v klubu Golem. Za podpory Lion Movement sound systemu a Dj Omeka se tam uskuteční bushment, který se bude táhnout až do ranních hodin.

Bio MC Dr. Kary

DR.Kary je jedním z nejrespektovanějších MC/DJ na české reggae scéně! Začínal už v roce 1997 jako MC legendárního selektora Liquida A, následovalo jeho hraní s dj Katchou či houseovým veteránem DJ Trávou. Chvíli na to byl u zrodu Gardenzitty, kteří po dlouhá léta určovali zlomený tep Raggajunglových čech! Aby toho nebylo málo, spoluzakládá Pro Soundsystem, reggae sound, který není potřeba představovat, stačí jen jména Kary, Krishpeene a Liquid A.

V průběhu let se Kary přidal k české ska rocksteady stálici Fast food orchestra, se kterou natočil dvě CD. Aktuálně se vrátil z brazilského turné, které kapela odehrála.
V roce 2000 je hostem na nahrávce Shouting stars dubového projektu Nana zorin. Svým charismatickým hlasem obohatil desky takových veličin jako je Polemic, ale koketoval i s hip hopem na deskách Indyho&Wiche, nebo Inside Cru.

V Průběhu let si zazpíval s Panteon Rococo, Zion Train, DJ Aphrodite, Transglobal Undergroud či Submission. Naopak jeho Dj set svým hlasem podpořili Dr. Ring ding, Spook and the Guay, zpevacka z Kosheen, nebo cela pražska scena.

V jeho setu se mísí pestrý koktejl ze stylů reggae, dancehallu, ragga-hiphopuaž po latinu, rnr a popu

Fred
(Fred Durst)
čtvrtek 27. 3. 2008 08:00
Durst, Fred. 2008. 29.3.2008 Golem klub - MC Dr. Kary a Lion Movement. Vychytané.cz. [Online] 27. 3. 2008. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1005. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/29.3.2008-Golem-klub---MC-Dr.-Kary-a-Lion-Movement
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.12s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.23.101.82
Serverový čas: sobota 27. července 2024 11:52