Reklama. Chcete ji také?
Aktuální akce
Prosím zkontrolujte si, jakou oblast máte vybranou vpravo nahoře na stránce.
Nebo jednoduše nemáme v databázi žádnou další akci. Víte o nějaké? Řekněte nám o ní ve formuláři zde!
Reklama. Chcete ji také?

DJský koncert DJ Luccy ve Vsetíně v sobotu 26. dubna 2008!

Máme tu jubilejní tísící článek na Vychytané.cz! A hnedka je věnován DJské hvězdě Lucca! Ne tedy zrovna přímo jí, ale akci, která se bude konat koncem dubna ve vsetínské Besedě. Party TermX se koná 26. dubna 2008, BeseDAnce, Vsetín. Soutěž v článku! ;)
Přidat na Facebook


Tentokrát je party koncipovaná jako předvoj na letní festival Creamfields Central Europe, který předvede svoji českou mutaci na letišti v Břeclavi a svým potencionálem se už teď řadí mezi nejdůležitější taneční událost tohoto roku v česku.
Lucca je profláknutým profíkem a naši zemi velmi dobře reprezentuje po celém světě. Stačí se podívat na její stránky www.lucca.cz a uvidíte, že každý týden je rozletěná po celém světě... jednou je to Amerika, Japonsko, pak Británie, Polsko, Německo, Argentina, Asie..

Její osobitý styl hraní a jedinečné podání techna ji přivedl až na Djský trůn, který okupuje již pěknou řádku let. Vydala několik kompilací, své DVD a v prvé řadě taky několik desek ze své produkce, které s oblibou a ctí hrají takové mega star jako je třeba Carl Cox.

Tahle křehká blondýnka se už na Vsetín velmi těší a slíbila předvést brilantní koncert speciálně pro nás, na který budeme určitě dlouhou dobu vzpomínat.
Sekundovat Lucce bude Dj Tripmain. Tento rodák z Africké Zimbabwe se djingu věnuje taky už pár let. Taneční scéna ho uchvátila tak, že začal ve své rodné zemi hrát a v momentě se vyhoupl do nejlepších tamních klubů a cestoval tak, až dorazil k nám do Čech, kde se mu zalíbilo a usadil se tady. V této době je tenhle šikovný černoušek chloubou nejlepšího českého klubu Mecca v Praze, kde má svoje rezidentní party a pravidelně si ho zvou promotéři na všechny významné události co se hudebního průmyslu týče. Vsetín má tu čest uslyšet jeho pojetí progresivního elektra a samozřejmě taky vlastní tvorbu, která je ovlivněna jeho rodnou zemí.

Tento skutečně hvězdný line up doplní ještě Dj Marcus Cooper, rezident hned několika klubů, např. Duplex Most a Club 54, promotérem party Free Fly a Perfect Balance. Marcus je hodně oblíbený díky svým funky progresiv stylem a je to hlavně bavič a jeho sety bývají nabité energií, která uvádí tanečníky přímo do tranzu:).

Dj Lucasch spolu s domácím zástupcem Djem 911 uzavírají nabitou pětku superstars umělců večírku TermX. Lucasche znají snad všichni, co byli alespoň na jedné akci zde na moravě. Je to boss největší booking agentury na moravě Strobe a taky opravdu zasloužilý umělec a profík v Djingu.

Na téhle, troufám si říct nejlepší a hvězdné party roku na Vsetínsku, se můžete těšit na sexy tanečnici Luciu, brilatní zvuk a světelnou show, videoprojekci a mnoho mnoho porcí kvalitní taneční muziky.

Návštěvníci této párty se mohou těšit na nezvyklé dekorace od agentury Mersey, která prostřednictvím festivalu Creamfields Central Europe podporuje projekt Daruj Krev.

Náplní projektu Daruj krev 2008 je upoutat pozornost zejména mladých lidí k dárcovství krve, poskytnout jim informace o dárcovství, motivovat je k dárcovství a zpopularizovat dárcovství mezi všemi bez rozdílu věku. Cílem projektu je oslovit mladé lidi od 15 až 25 let v prostředí, kde tráví část svého volného času a seznámit je s důležitostí darování krve.

POZOR ! Na party TermX budou k prodeji vstupenky na festival Creamfields Central Europe za zvýhodněnou cenu 850 kč za 2ks vstupenek ! Pozor ! omezené množství - 30 ks.

A teď slíbená soutěž! Hraje se o:
1x pánské triko PEPE JEANS ze shopu TWISTER, terý najdete ve Vsetíně v budově O2
2x5 lístky na TermX special s hlavní hvězdou Dj Luccou
4x cd mix Dj Marcus Cooper_Live from Tiesto party
1x podepsané CD Luccy




.Štěpán
(Štěpán Prachař)
pondělí 24. 3. 2008 08:00
Prachař, Štěpán. 2008. DJský koncert DJ Luccy ve Vsetíně v sobotu 26. dubna 2008!. Vychytané.cz. [Online] 24. 3. 2008. [Citace: 27. 7. 2024.] http://clanky.vychytane.cz/clanek.php?id=1000. ISSN 1802-2677.
link na článek: http://clanky.vychytane.cz/DJsky-koncert-DJ-Luccy-ve-Vsetine-v-sobotu-26.-dubna-2008!
Reklama. Chcete ji také?
Reklama. Chcete ji také?
Hledání na Vychytané.cz
text-fotky-akci DJ-vystupující

Prohledávat:   články    akce   
Seznam redaktorů naleznete zde
Fotoreporty z akcí
Nezobrazil se vám žádný fotoreport? Nebo ten správný? A vybrali jste si o pár řádků výše ten správný region? ;)

Reklama. Chcete ji také?
o serveru Vychytané.cz
(c) Vychytané.cz, 2003-2009. Všechna práva vyhrazena. Použité zdroje citujeme dle normy ČSN ISO 690. Registrace ISSN: 1802-2677. | Více o Vychytané.cz
Pravidla mediálního partnerství | Chcete se k nám přidat? Neustále hledáme fotografy a fotoreportéry! | Jak fotíme a které fotky nestahujeme | Chcete nám uploadovat fotoreport? Můžete!
Máte problém se zobrazením? Zkuste znovu načíst nastavení stránky. Generování stránky trvalo 0.156s.
 

Odkazy, které by vás mohly zajímat..


(c) Vychytané.cz, 2004-2024
Vaše IP: 3.145.81.234
Serverový čas: sobota 27. července 2024 06:58